Подай сигнал

Трагедия почерни дните на синоптичка от Нова тв

Лайфстайл

от Екип Марица 80740 прегледа 0

Трагедия почерни дните на синоптичка от Нова тв

Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова изживява най-трудните си дни, след като загуби майка си Дочка на 9 август, пише "Хотнюз". Тя е изключително привързана към семейството си от Панагюрище и дори отказва голи фотосесии като модел заради патриархалното мислене на майка си и баща си.

Татко й е доц. д-р Атанас Шопов, директор на Исторически музей в гр. Панагюрище, а майка й се занимавала с дребен бизнес. „Семейството ми е скромно и съвсем обикновено. Родителите ми винаги са ме подкрепяли в начинанията и не са ме бутали на някъде”, разказвала е синоптичката.

Въпреки успехите си като модел по целия свят, Нора не се притеснява да сподели, че носи дрехи на майка си и е наследила от нея и бабите си чувството за домашен уют. Панагюрище е в шок от новината за кончината на Дочка, която всички в града много обичали. Съпругът й специално благодари на всичките си приятели за подкрепата в този труден за семейството момент.

Само преди няколко дни доцентът е празнувал рожден ден. С Дочка се женят през януари 1990 година и имат две дъщери - Елена и Нора, които ще са подкрепа на баща си в този труден момент.

Коментари


Еми щото патката не е юрист - а юрис ???

Съжалявам много лошо е да загубиш любим човек

Бай Хой май и твоят акъл е като на патка. Юрис не се ли пише юрисТ? В интернет пространството често попадам на мнения, плюещи някого, но самите плюещи май май са си чисти простаци. ?

А твоят акъл къде е да пишеш такива неща. Нито познаваш момичето, нито знаеш колко и е акъла. Но всички ние разбрахме колко комплексиран и злобен човек си. Нора, поклон пред паметта на майка ти.

Синоптичка юрис - акъл като на патка ????

Вие Марица как се определяте като клюкарски вестник или новинарски

ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.

ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.

ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ...НЕСВЪРШИ.

Дааа, така е - много по-драматично е синоптичка да загуби майка си, отколкото обикновен човек.

Очаквах да прочета, че баща й работи като багериста, а то.. Все деца на уютни местенце на професори, учители... Богда я прости дочка. Амин!

Пропускате описание на това как педофила Ъпстийн е бил "хиларизиран" в килията си, докато е бил на усилено наблюдение за предполагаемо самоубийство.

То вие в "Марица" да не чуете "синоптичка" - и веднага напълвате сайта с траурни новини.