Трагедия на плажа във Варна! Изчезна 14-годишно момиче

Бурното море погълна 14-годишно момиче на централния плаж във Варна, съобщава Varna24.bg, позовавайки се на очевидци. Детето е от било на плаж под Кални бани с група приятели, но тинейджърите влезли при червен флаг в бурното море при 4 бала вълнение.

Спасителите са успели да спасят от опасната хватка на морето едно от момчетата от групата, но момичето е потънало преди около два часа и към момента продължава издирването му, разказват очевидци, които все още са на мястото на инцидента.



От полицията потвърдиха за инцидент на централния плаж, но към момента няма информация за фатален изход.

Шефът на Градска болница д-р Иван Иванов обясни, че морето днес е жестоко, вълнението е огромно, но въпреки това не се спазват забраните на червения флаг и масово деца и възрастни влизат в морето.



От Златни пясъци до "Аспарухво" днес вълнението е огромно. Изпратихме две линейки в подкрепление към курортите, 4 младежи спасявахме днес и на Южен плаж, Слава Богу там всичко приключи благополучно, коментира още д-р Иванов.

В момента полицаи са на плажа, очаква се всеки момент да пристигне и майката на момичето, изчезнало сред вълните.      Източник: Блиц

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?