Трагедия! Мъж полетя от балкон в "Кючука" и загина

56-годишен мъж реши сам да сложи край на живота си и се хвърли от четвъртия етаж на жилищен блок в район „Южен“, научи „Марица“. Инцидентът е станал в ранните часове на днешния ден – между 6:30 и 7 сутринта, в панелка в началото на улица „Стефан Стамболов“ в Кючука.

За смразяващия инцидент вече са разбрали всички комшии от входа. Съседката от първия етаж чула тъпия удар на тялото, което е паднало в градинката зад блока, но е помислила, че някой отново е хвърлил чувал с боклук от терасата си. Друг случаен минувач, обаче, видял как мъжът лежи безжизнен на тревата и веднага сигнализирал на полицията.

Към мястото веднага са били изпратени униформени служители, които да обезопасят мястото на инцидента. Когато екип на „Марица“ пристигна в квартал „Кючук Париж“, изстиващото тяло вече беше покрито с аленочервен чаршаф и оградено с полицейска линия. За спокойствието в квартала се грижеха двама служители на местното РУ, които чакаха колегите им да извършат оглед.

Съседи разказаха пред репортера на „Марица“, че скочилият от четвъртия етаж се казва Красимир Д. Мъжът живеел в блока от самото му построяване – през 1979 година. Загубил зрението си преди няколко седмици и оттогава живеел в големи мъки, тъй като нямало кой да го гледа. Жилището на улица „Стефан Стамболов“ Красимир делял с 83-годишната си майка, която нямала възможност да се грижи за него.

Други комшии разказаха, че снощи до късно през нощта от апартамента са се чували скандали, викане и тропане. Красимир е искал да скача, а роднините му се канили да го вързват, за да не може да сложи край на живота си.

Мъжът е заявявал намерението си да полети от терасата и преди това: „Често казваше, че ще се хвърля и ми обясняваше как не издържа вече. Вървеше по входа, чукаше на вратите и молеше съседите за ядене, пиене, цигари, дори лимонада“ разказа съседа Костадинов.

Преди няколко дни Красимир паднал на стълбите и не успял да се качи до апартамента си. Наложило се комшиите да го спасяват и качват догоре. Случвало се е и да краде от избите на етажната собственост.

„Красимир живееше труден живот и много страдаше през последните седмици. Явно това го е подтикнало към самоубийство. Жалко е, че много българи вече са докарани до това състояние на безпомощност и не виждат друг изход, освен смъртта“, коментираха съседи.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?