Трагедия: Известен блогър загина в катастрофа ВИДЕО 18+

Ужасяващият и фатален инцидент е предаван на живо в интернет

Известният блогър, звездата на TikTok и Twitter Даниял Хан загина при нелеп инцидент на пътя, възникнал по време на пряко предаване на нощното форсиране на автомобила му с висока скорост.

Катастрофата е станала в Исламабад, Пакистан, на магистрала, като младежите на възраст от 20 до 22 години, освен, че са превишили с много максималната разрешена скорост, но и са преминавали опасно от лента в лента, изпреварвайки изключително рисково другите автомобили.

В един момент Даниял, който управлявал колата, изгубил контрол и се врязал с дясната страна на машината си в задната част на камиона с пълна скорост, след което машината му се обърнала.

Както съобщава местната полиция, на място са загинали трима от четиримата млади хора. Оцелелият участник във фаталното пътуване в тежко състояние е откаран в Пакистанския институт по медицински науки (PIMS), но лекарите не успели да му спасят живота - жертвата почина от нараняванията си. Няма други пострадали при инцидента.

В интернет се появи видеоклип от зверската катастрофа и последствията от нея. За жалост, безразсъдното поведение е довело до фатален край. Феновете на младия блогър скърбят за неговата смърт в TikTok и Twitter.

Следващите кадри не са подходящи за лица под 18 години или хора с лабилна психика! auto.blitz.bg
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?