Тя си намери мъж в интернет, но след сватбата разбра, че...

Хората от старото поколение възприемат компютъра само като инструмент. Интернет дебрите за тях са странно и объркващо място, в което е по-добре да не се бъркат. Новините за измамници и бандити, които без колебание заблуждават нищо неподозиращи потребители, само добавят масло в огъня на недоверието.

Факт е обаче, че все повече запознанства чрез социалните мрежи при младите хора се превръщат в силно приятелство и дори в брак!

Умна и красива, Нгуен Уанг Ан е представителка на младото енергично поколение. Тя успешно завършва Университета в Ханой през 2015 г. и започва да изгражда своята кариера. Мечтите й в живота са прости: да срещне добър човек, да има сватба, семеен живот, деца.

Затова младата дама внимателно разгледала страниците във Facebook, за да разшири списъка си с потенциални кандидати за съпрузи.

И въпреки че вече имала предвид един джентълмен, изборът паднал върху друг. Поглеждайки профила на един свой идол тя забелязала на фона на една от снимките човек, който бил приятен във всяко отношение.

Той бил скромен, незабележим, но някак тя се заплеснала по очите му. След много убеждавания идолът се съгласил да сподели контактите на непознатия с момичето.

Името на младежа било Данг Туан и той работел в Русия. Въпреки че героинята била в Ханой, кореспонденцията им направила самотните им сърца много по-близки и запалила искра на искрена любов. 

Само 10 месеца били достатъчни, за да може жената да осъзнае чувствата си и да поиска да се омъжи за този човек. В този момент бъдещата свекърва беше безмълвна и каза: отговаряйки с „да“, дъщерята прави грешка и все още плаче поради необмислен избор.

В желание да уреди въпроса със сватовете, Туан се върнал във Виетнам. В продължение на няколко седмици той се грижил за родителите на избраницата си и в крайна сметка получил благословия за брак. В този момент обаче бъдещата булка разкрила „страшна“ тайна на своя любим.

Двойката се омъжила през април 2018 г. За церемонията бил избран луксозен петзвезден хотел Ханой. Откъде идват парите?

След като получил благословия, Данг Туан завел Уанг Ан със себе си в Русия, където трябвало да завърши някакъв бизнес. Там момичето разбрало, че младоженецът е генерален мениджър на една от най-големите модни марки. Той бил милионер.

Скромният образ в социална мрежа е ежедневието му. Човекът работи усилено и не се опитва да завладее другите с фалшив лукс.

Нежеланието да съобщава истинското си състояние преди сватбата се оказало изпитание: може ли бъдещата му съпруга да го обича истински, а не заради парите? Тестът бил успешен и никой не се съмнява в искреността на чувствата, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?