Тя е на 53 с тяло на момиче! Ето как го постига СНИМКИ

Австралийката Дона Омански омайва последователите си в мрежата с горещи, секси снимки, които редовно публикува. Тя притежава стройно, стегнато и добре оформено тяло, което с радост показва на фотосесии, тъй като работи като модел, пише факти.бг.

Несъмнено ще се изненадате да разберете, че красивата австралийка, която живее в Гоулд Коуст далеч не е на възрастта, която сигурно сте ѝ дали. 

Дона е на 53, но изобщо не ѝ личат.

Тя започва кариерата си на модел когато е 15-годишна.

 
"Като малка всеки уикенд се занимавах с конен спорт и нямах никакво време за други увлечения. Не съм от хората, които обичат да гледат много телевизия или да четат книги", споделя красавицата.


53-годишната австралийка често посещава спортната зала, но се старае да не превръща тренировките в рутина. За да успее тя сменя спортовете от време на време, като в момента се е запалила по бокса.


Освен тренировките в зала, Дона отделя време да спортува и на вън. Когато няма достатъчно време за това тя просто се разхожда на чист въздух.


Вече 5 години моделът не яде храни с животински произход. Всеки ден пие зелен чай и признава, че през живота си не е близвала кафе.

"На вечеря мога да си позволя малко алкохол. Обичам да опитвам необичайни вина", разказва Омански.


На онези, които се искат да одобрят физическата си форма и искат да се сдобият с физика като нейната, Дона препоръчва диета с високо съдържание на фибри.

"Това е нещото, което ще съхрани младостта ви и ще накара организма ви да функционира по-добре. Ако сте щастливи отвътре, това се вижда отвън", казва тя.


Друго, още по-важно нещо, което моделът препоръчва, е ограничаване и дори изключване от менюто, всякакви храни с наситени и транс мазнини. Тя е убедена, че тези храни не правят нищо добро за тялото, а го състаряват по-бързо.

Австралийката твърди, че никога през живота си не се е подлагала на пластични операции с цел подобряване на външния си вид.


"Преди 10 години претърпях операция на клепачите, но тя ми бе назначена от лекари. Нуждаех се от корекция", обяснява жената.

За кожата си започва да се грижи през последните няколко години. Единственото, което използва, е почистващ гел и овлажняващ крем.

Нищо чудно прекрасната ѝ кожа да се дължи на климата, на който се радват в Австралия.

По думите ѝ, освен тренировките и правилното хранене, тайната на вечната младост се крие в липсата на стрес.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?