Този петък няма да е като другите! Страст, изненади и...

Овен   Този петък прекарайте вечерта нестандартно. Направете обратното на това, което правите обикновено. Ако всеки път излизате - сега останете у дома.

 

Телец   Този петък очаквайте изненадваща покана за вечерта. Не му мислете много, но и се чувствайте свободни да си тръгнете в първия момент, когато ви стане неприятно.     Близнаци   Този петък ще предразполагате хората да споделят свои тайни с вас. Това е добър момент да си отговорите на някои въпроси. Бъдете добър слушател.

 

Рак Този петък ще ви се прииска нещо различно. Не бъдете скромни и си организирайте забавлението. Опитайте се да привлечете и половинката ви, за да е споделено.

 

Лъв   Този петък ще имате доста задачи, повечето от които неприятни. Помислете, на кого бихте могли да делегирате повече от тях и да си спестите усилията.

 

Дева

Този петък е удачен ден за обикаляне на магазините. Сега ще имате усет за красиви дрехи на изгодна цена. Не си отказвайте да се поглезите. 

  Везни   Този петък си дайте повече време за почивка. Вечерта прекарана у дома с чаша вино и книга - не е лош вариант.     Скорпион   Този петък не си мислете, че всички имат вашия начин на мислете. Сега е важно да бъдете обективни и толерантни. Със сигурност търпението ще е ваш коз.

 

Стрелец   Този петък е много вероятно да разберете, че сте имали погрешно мнение за даден човек. Не се упреквайте, но и не бързайте да си вадите крайни заключения.

 

Козирог   Този петък е много важно да помните какво обещавате. Най-добре се въздържайте от даване на дума. Не се знае утре на какво мнение ще сте.

 

Водолей   Този петък потърсете нещо ново за занимание. В никакъв случай не се подавайте на рутината и не попадайте в плен на скуката. Потърсете интересна настолна игра.

 

Риби   Този петък не си правете грандиозни планове. Заложете на простотата и скромността. Имате нужда от тишина и единение - осигурете си.     Източник:  actualno.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?