Този апартамент в "Каваците" струва колкото вила на Бали

генция за недвижими имоти е пуснала в офертите си луксозен пентхауз, който се намира на Каваците. А цената е 630 хиляди евро или 2 195 €/м².

За същата цена може да си купите и супер луксозна вила на брега на океана на остров Бали. 

Все пак, в офертата за Пентхауса се подчертава, че той също е с невероятни гледки, а всичко в него е с качествено изпълнение. 

Пентхаусът се състои от: коридор с антре, просторна всекидневна с трапезария и кухненска част, родителска спалня с отделна баня, детска спалня с баня, дрешник, санитарен възел, допълнителен двустаен апартамент със всекидневна, спалня и баня/WC, обходна тераса от 250 кв.м с впечатляваща морска панорама.

Комплексът е разположен на самата плажна ивица до къмпинг Каваци.

"Уникалността на най-красивия плаж в близост до Созопол, на Южното Черноморие е съчетанието от мекия пясък, широката и дълга ивица, слънчевите дюни, нежния морски бриз и прохладата на зеленината, която обгражда местността", пише в обявата. 

И все пак, не е необходимо да се бъркате толкова дълбоко, за да се сдобиете с апартамент на първа линия и то отново в Каваците. Справка в друга агенция за недвижими имоти сочи, че там се продава тристаен апартамент на първа линия за... 44 хиляди лева или 356 евро/кв. м. Разликата действително е огромна. 

Ето и друго предложение, което също е достъпно - Обзаведено студио в Берлин Грийн Парк Апартхотел, Златни пясъци. Цената е 39 900 евро. 

Обзаведено студио е част от хотелски комплекс Берлин Грийн Парк, разположен в северната част на Златни пясъци, само на 250 м от морето, на тихо и спокойно възвишение, от което се открива прекрасна панорама. Хотелът е заобиколен от тиха гора, зелени площи, цветни лехи и е отдалечен само на няколко пешеходни минути от плажа и яхтеното пристанище.

Източник: pochivka.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
oferta

oferta

26.08.2019 | 01:08

насладете на тръпката в онлайн игрите на блекджек, рулетка и други!спечелих 7670 евро !Опитай късмета си и ти !http://bit.ly/2PdbSle

Отговори
0 1

25.08.2019 | 15:16

Това е само офертна цена, щом още не е продаден означава, че не струва толкова.

Отговори
5 0
секи иска с един продаден такъв да живее три живота в холивуд

секи иска с един продаден такъв да живее три живота в холивуд

24.08.2019 | 19:34

типичен селяшки кич, за много пари, но невероятно неуютен, кочозен, разпилян и прескъп за това , което е

Отговори
24 2

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?