Това са трите най-користни зодии, стойте далеч от тях!

Има хора, които искат да получат полза от всичко. Те общуват и поддържат отношения само с онези, от които ще получат някаква изгода, пише jenata.blitz.bg.

И макар че личният интерес и пресметливостта в съвременния свят отдавна не се смятат за лоши качества, все още има хора, които не искат интересчии в компанията си и се опитват да ги избегнат по всякакъв начин.

За съжаление, това не е толкова лесно. И тук на помощ идват астролозите. Те са успели да определят трите най-користни знака на Зодиака. Ето ги и тях:

На почетното трето място се нарежда Стрелецът. На пръв поглед родените под този зодиакален знак са много мили и приятелски настроени хора, но ако ги опознаете по-добре, ще видите истинското им лице.

Това са хора, които постигат всичко в живота си с хитрост. Те са лукави и често крият истината дори от най-близките си хора.

Стрелците обичат да плетат интриги и да скарват околните. Самите те обаче никога не участват в конфликти. На тях им е изгодно всички да ги смятат за най-добър приятел и да споделят тайните си с тях.

Представителите на този зодиакален знак са изключително отмъстителни и коварни. Те никога не забравят обидата. И ще ви забият нож в гърба в най-неочаквания момент. Стрелците няма да спрат, докато не постигнат целта си. А тя винаги има користни мотиви. 

Родените под този знак знаят много добре, че с хитрост, лъжа и лицемерие могат да постигнат желаните резултати. Те са готови да минат през всичко, за да постигнат това, което са намислили. Ако имате възможност, стойте възможно най-далеко от тях! 

Второто място в тази класация е за представителите на зодия Рак. Те са големи скъперници както по отношение на самите себе си, така и спрямо своето семейство.

Готови са да водят битки за всяка стотинка и винаги търсят възможност да спестят някой лев дори и когато е неуместно. 

Те никога няма да похарчат излишни пари, за да се сдобият с нещо ново. Родените под съзвездието Рак могат да търсят нещо подходящо дълго време и да го купят на най-ниска цена: най-вероятно с отстъпка или на промоция.

Като правило, купуването на нещо ново е изключително лошо качество. 

Раците често се стискат дори когато става дума за купуването на храна. Те избират евтини и нискокачествени продукти и ги влачат към дома си. Този им навик много ядосва близките им, които не искат да пестят от неща от първа необходимост.  

Представителите на този знак са готови да общуват и дори да живеят под един покрив с хора, които са им неприятни, за да подобрят финансовото си състояние. Заради собствения си интерес те могат и да ви мразят, но ще ви се усмихват и умело ще крият истинските си чувства.

Те ще ви бъдат верни приятели, само ако имат изгода от вас. Раците са едни от най-користните знаци на Зодиака, затова внимавайте, когато общувате с тях! Най-добре е да избягвате контакти с представителите на този зодиакален знак! 

Челното място в класацията е за родените под знака на зодия Дева. За тези хора не съществуват ограничения, когато искат да получат нещо.

Те лесно манипулират околните, за да получат изгода. И го правят толкова професионално, че никога няма да се досетите, че сте станали жертва на опитен манипулатор. 

Девите обичат да плетат интриги и да измислят причини за скандали. И никога няма да спрат да го правят заради собствената си изгода. Готови са да рушат семейства и да разделят двойките, за да завършат списъка си с успешни постижения.

Често сред тях можете да срещнете предатели, които са ви били приятели дълги години. Те могат да разкрият тайните ви пред други хора, стига това да им донесе някаква полза. 

Ако решат, че ще спечелят нещо, ако ви направят за смях, непременно ще го направят. Изобщо не трябва да се съмнявате в това!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Нина ханс

Нина ханс

11.08.2019 | 13:37

Стрелците коварни хитри подмолни лукави лесно оплитат в мрежите си човек -личен опит от уж приятелка която сменя мъжете сряда петък щом не и ходят по гайдата.

Отговори
1 3
ПЕРО

ПЕРО

11.08.2019 | 08:28

Мъже СКОРПИОНИ

Отговори
3 2
ПЕРО

ПЕРО

11.08.2019 | 08:26

Вечно мрънкат,вечно недоволни и прикриват мързела и егоизма си с оплакване от здравословно неразположение.Цял свят им е длъжен да ги търпи и да се съобразява с тях. Подли,коварни интриганти,мързеливи и самовлюбени .Вечно без пари,но щедри на обещания мошеници .Гнус и отврат-лоша лична хигиена, но ходят като ГЛАДНА ВЪШКА с ТЪРГОВСКА СТЪПКА.Не чакай добро от тези омайници и ЕКСПЛОАТАТОРИ.Мъжки проститутки ,нямат приятели-имат интереси

Отговори
3 1
ПЕРО

ПЕРО

11.08.2019 | 08:13

Скорпионите са тези, които оглавяват класацията

Отговори
3 1
Соня Димова

Соня Димова

11.08.2019 | 00:41

Вярвам в успеха си но без интриги. Вярно е че сме най актуалната зодия земни и искрени винаги получаваме това което искаме

Отговори
4 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?