Това са най-прелестните плажове по света

Летният сезон е в разгара си. За мнозина това означава блажена и заслужена почивка на плажа. А къде са най-прелестните плажове по света? Отговора знаят Ашлан Костю и приятелят й Филипе. Те изследват планетата и станаха популярни преди години с шоуто си „Caribbean Pirate Treasure“.

Това са 7-те плажа-мечта

Сен Тропе, Франция

Какво по-приятно от това да пиете охладено розе, докато гледате красиви лодки на кея до Френската Ривиера? За да избегнете тълпата от туристи и „претоварването“ на гледката с мегаяхти, препоръчително е да посетите мястото в края на лятото.

Ринкон, Пуерто Рико

Перфектни вълни, идеално слънце, невероятни хора. Неслучайно тук е заснет един от сезоните на „Карибски пирати“.

Болд Хед Айлънд, Северна Каролина

Достъпен само с ферибот, този остров ще ви впечатли с отсъствието на коли. Единственият транспорт са голф колички, колела и краката ви.  

Малибу, Калифорния

3 мили бреговата линия, Малибу има всичко! Може да се хвълите в прекрасните вълни или пък да събирате тен на Зума бийч. А защо не малко разходка из местните хълмове?

Кабо Пулмо, Мексико

Намира се на 2 часа път северно от Кабо Сан Лукас. На това място е забранен ловът. Създадено е, за да се наслаждавате на природата. Подгответе се да видите огромни групи от костенурки, китове, птици, скатове и др. Идеална дестинация за гмуркачи.

Тофо Бийч, Мозамбик

Това място представлява рай за сърфисти. На местния пазар ще може да си купите разнообразие от пресни продукти. Вълните лесно се улавят. Брегът е защитен от рифова стена.

Остров Кастъуей, Фиджи

На малкия частен остров има 4-звезден хотел. Морската вода е изумително прозрачна. Вземете своя любим човек и децата и се отправете натам.
За ваша информация филмът „Корабокрушенецът“ е сниман на остров до Кастъуей. Заделете време да го посетите. Уилсън ще ви чака...

Източник: profit.bg

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?