Подай сигнал

Тотев обедня с 60 бона

Власт

от ВЯРА ПОРЯЗОВА 7894 прегледа 0

Иван Тотев

Кметът Иван Тотев е стопил спестяванията си наполовина. През 2017 година той е декларирал пред КПКОНПИ малко над 119 000 лева заделени пари. В следващата декларация обаче спестяванията му възлизат едва на 62 000 лева, разпределени в две банкови сметки, едната в лева и доста по-семпла в щатски долари.

От последната декларация на градоначалника пред антикорупционната комисия не става ясно къде е разходвана голямата сума. Няма нито ново придобито имущество, нито инвестиции в ценни книжа, пенсионни фондове, обучение или друго.  

Като източник на спестяванията си Иван Тотев и за 2018 година е посочил заплати и дарения от родители.

Коментари


А бе майна, ква първа вноска сънуваш? Спри с тая трева, намалява количеството на разума! На кмета джипа е от 2009 г. демек е десет годишен.

Дебилската митология че в Общината има големи заплати е много грешна. Заплатата на кмета според публикация във в. "Марица" от зимата е 1500 лева, ами че тук в Майнатаун няколко хиляди 20 годишни дечурлига без стаж и с незавършено образование в кол-центровете взимат повече. При това да ги взимат тия пари дечурлигата е виновен самият Тотев, щото той лично привлече тоя бизнес в града. Човека има да храни семейство, дете има, а жената на Тотев е учителка, като хиляда други в Пловдив, а и там заплатите не са големи. Има една кола, която е от 10 години, и на жена му една, предната някакви бандити я запалиха и няма никакъв имот на свое име, щото тая тясна къща естествено е строена от родители те му. А иначе крадците и мошенниците винаги ще го обвиняват в корупция, щото всеки съди по себе си.

Тотев е ясен,но само той ли ви боде очите ?!?! Друго не виждате ли или се правите,че не виждате ?!!

Няма страшно,за 2 месеца ще си ги избие 3-но,4-но,5-но.

Ако и жилището, и костюма му, и бельот му се водят на името на майка му - тази жена трябва да понесе отговорност за неправилно и потребителско възпитание на син, навършил 18 години.

Горкия, как ще си купува гуми за новия джип?

Започва откупуването. Ама с много тънко почва.

а гергов гнусната червена свиня колко е откраднал, питахте ли си главния спонсор, а маричани трици избирателни?!

Няма такава държава

предплатил е за централния затвор...

Дал е за джипа първоначалната вноска . Сега с 1400 лв. как ли ще го изплаща горкият . Да му съберем пари бе хора .

Жипката, жипката :D

По кръчмите и за бензин на мотора ............. Свободата Ваньо .

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят Боже!!!