Подай сигнал

Тотев и Спартак Николов отскочили до София за конгреса на ГЕРБ

Двамата пътували от Гърция с БМВ-то на ВиК шефа

Пловдив

от Екип Марица 1585 прегледа 0

Тотев и Спартак Николов отскочили до София за конгреса на ГЕРБ

Конгресът ГЕРБ в неделя, на който премиерът Бойко Борисов постави новите предизвикателства пред партията и отново предупреди, че "няма да има милост за никого, ако е излетял в облаците", явно се е превърнал в досадно занимание за Иван Тотев и Спартак Николов в разгара на ваканцията им. Двамата са в Гърция от средата на миналата седмица, но се наложило да забегнат няколко часа от приятното прекарване, за да отскочат до София и да се появят на партийната среща. Двамата пътували до България с джипа БМВ Х5 на ВиК шефа, а минути след края на конгреса отпрашили обратно за Халкидики. Явно Тотев не е искал колегите му от партията да го видят с новия „Рейндж Ровър", който ползва в Гърция, и затова е предпочел Спартак Николов да го вози. Часове по-късно те били забелязани на плажа от свои съграждани, а после и на весела вечеря.

Вчера други папараци разпространиха снимка, от която се вижда, че в компанията е и третият от приятелския кръг - кметският брат Георги Тотев. Както стана ясно, именно той е "услужил" на батко си със скъпия "Рейндж Ровър" за гръцката ваканция.

Коментари


Да, а от марица-мекица ги следиха за да си напишат поредната помиярска статийка обслужваща предизборно клозетостроителя и онази със сменените имена.

Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf

Непрежалимата г-жа Райна Петрова ползуваше само услугите на нискотарифни авиокомпании и то-с ваучери!Хвала!