Топлес моделът Силвия Юрукова шашна със СНИМКИ

Топлес моделът Силвия Юрукова се похвали с поредно отличие. Преди няколко дни на XXII годишни награди за мода, стил и бизнес тя взе статуетката в категория "Еротичен модел", с което затвърди лидерските си позиции в тази сфера.

Веднага след церемонията Юрукова отпраши с приятелки в Северна Гърция, където поляха заслужено поредната статуетка в нейната колекция. От там Силвия пусна снимки, а всички зяпнаха в корема й. 

Причината е, че преди седмица и малко се появи скандална нейна снимка с огромен корем. И мълвата, че е временна тръгна светкавично из всички медии. Макар да е на плажа, Юрукова е прикрила доста старателно областта около корема и не можем ясно да видим дали наистина е бременна. 

Самата тя пък запази пълно мълчание по темата и нито потвърди, нито опроверга. Това навежда на мисълта, че вероятно е началото на временността и от суеверие крие благата вест, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Anonimen

Anonimen

23.03.2020 | 20:49

Каква скумрия!!! Райна е 10 пъти по-красива от нея.

Отговори
0 0
Аз Варна

Аз Варна

18.06.2019 | 05:53

Заплес модела Силвия Юрукова дали е наясно кой е баща на детето,защото в Биг Брадър се видя колко спиртосана става от количеството алкохол което поглъща.И така в алкохолна омая се видяла с надут корем.

Отговори
4 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?