Подай сигнал

Титанът Тотев изяжда децата си

Коментари

от Руси Чернев 4353 прегледа 0

Титанът Тотев изяжда децата си

И ако съгреши брат ти, иди, покажи вината му. Но това да стане между него и теб, насаме. Ако те послуша, спечелил си брат си. (Лука 17:3-4)

Вместо това кметът на Пловдив Иван Тотев като радикално богонепослушен човек реже жива плът. Решил е, че кръв ще се лее в Общината, но той ще излезе чист от мандата. Да, целта оправдава средствата. Каква обаче е целта на Тотев с отстраняването на вицето Кацарски и приятелския огън, с който кметът периодично обстрелваше съпартийците през годините? Кацарски си отива в името на "новите предизвикателства". Така поне пише в стандартното съобщение от Общината със задължителните за подобни случаи служебни благодарности към уволнения. Засега само можем да гадаем какви са тези нови предизвикателства и дали те са пред Община Пловдив, или лично пред Иван Тотев. Вариантите са много. Най-песимистичният гласи, че корабът потъва и кметът търси изкупителни жертви, за да оправдае провала си. Според оптимистичния Тотев си е върнал доверието в ГЕРБ и ще играе за трети мандат, но при едно условие - да изчисти партията в Пловдив от всички, за които е известно, че са гребали с пълни шепи от кацата с меда. Профилактиката под тепетата трябва да мине по модела от София с Цветанов и Апартаментгейт. Тя всъщност е на ход още с ареста на кмета на „Северен“ Ральо Ралев. Вариантът с третия мандат за Тотев обаче е толкова оптимистичен, че звучи като фантасмагория с елементи на черен хумор.    

За да оцелее, Тотев явно е готов на всичко. Кметът отдавна действа като титана Кронос, който изяждал децата си, защото Гея и Уран му предрекли, че един от синовете му ще го свали от власт. И Тотев унищожава всеки, който по някакъв начин надигне глава. Подобни акция, естествено, крият рискове - титанът да се задави, някой от приближените му да се укрие като Зевс и след време да му вземе престола или просто да пропее пред Темида, с което да прати Тотев в съвременния Тартар. 

Каквото и да цели акцията в Пловдив, в нейния край гражданите едва ли ще заобичат повече Иван Тотев. Защото отдавна знаят - рибата се чисти откъм опашката, но се вмирисва откъм главата. 

Коментари


Леле Майнатаун, всъщност лично Тотев, просълзи ме.А ми Иване,теб жив да те ожалим.Нищо,в затвора ще си пишеш мемоарите как се става олигарх и се фалшифицират избори.

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха! Смешна теза на Чернев, смешни коментари под статията! Тотев не чисти никого за да се спаси. Просто не е такъв човек. И двете "чистки" в Общината на Ральо и Кацарски са по заповед на Бат Бойко, който неистово иска да загуби следващите избори и да подари кметското място и Община Пловдив на някой ахмак, така както го направи през 2007 г. . Не познавам в детайли дейността нито на единия, нито на другия, ама как така, като Бойко изгони Цецо и изведнъж хората около Тотев станаха лоши и крадливи. Що досега, нито един потърпевш не се оплакал в Банкя, ами си е траял. Че и единият и другият имат поне два мандата по 4 години. Да не би Цецо да е държал в ръцете си мобилният на Бойко, не му е давал да се обажда, и е държал своя охрана на вратата на къщата му и да не ги пуска тия стотици и хиляди "пострадали" от гербаджийската корупция? Кой идиот вярва на тия лакърдии?? Когато Борисов еднолично кандиса Славчо да е кандидата на обединението ГЕРБ-ВМРО за кмет на града през 2007 г. получи най-големият си шамар в политическата си кариера т.е. спечелвайки изборите ги загуби напълно и 4 години стоя в опозиция да гледа дерибействането на тия които го бяха излъгали, че ще са му верни до гроб. А когато Цецо почна да реди листите в Пловдив винаги са били най-добрите резултати за Бойковата партия. Даже в Северен на "крадеца" Ральо резултатите на последните избори бяха най-добрите за ГЕРБ. Това явно не се харесва на Борисов и той иска да се върнат резултатите от 2007! Като толкова иска -Моля! Може да ви се вижда абсурдно, но със сигурност е смешно!

Пловдив 24 и Трафик здраво пазят от коментари по темите с Тотев, Николов и компания. Но аз се тревожа за новите им джипове. Избушила ли ги е бурята на Халкидики или не? Дали те не закараха там всичко от тук?

Тотев - в затвора, неговите хора също. Там ще си хортуват. Банда крадци, мошеници и корумпирани животни! Не знам, защо Бойко спи.....

Тези , които ни управляват публично са преходни, така , че управляващите , просто стават бушони на системата !!!!!Тя системата ще изяде децата си !

маминия травестит в Затвора !!!

П.П. Добър в лошия смисъл на думата.

Акъла на кмета му го разбрах колко е преди 7г., кут въведе таксуване синя зона със СМС.Спрях и почнах да свалям малко багаж. Наоколо тишина.Слизам след пет минути и гледам пранги!!!От нейде изскочи кола с двама мускетари - глоба. Защо бре?- СМС. Дойде и полиция. След като ма оскубаха, чета на една надставена над предишните надписи нова табела ....Представете си на 3,5 м височина един кметски ферман, който (маневрирайки) трябва да прочетеш и платиш със СМС ,като че си длъжен да имаш мобилен телефон. Разбрах , че само един болен мозък може да измисли такова коварно нещо.Тва е Тотето и сие.Социопати.

ТОЗИ ПЪТ ГЕРБЕРЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ. ДВА ПЪТИ МАМИНИЯ НЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, А Е НАЗНАЧЕН ОТ ЦЕЦО.НО ЗАПОМНИ -ГЕРБ 2019,НЯМА НИЩО ОБЩО С ГЕРБ 2011 И 2015

Глупости пишете всички , Иван ще е новия/стария кмет, сега Кацарски е временно отстранен защото идват избори и по Изборния кодекс не може да се кандидатира, Иван също ще излезе в отпуска от август , Новият екип е Тотев , Кацарски , Ташакова за още 4 години от октомври и пловдивчани ща си ги изберат . Това е от Централата - Герб-София. Със здраве майни !

ВАНКА ПЪТНИЦИ СТЕ ВСИЧКИ....ВИЖ ТАМ СЪБЕРИ СИ ОВРЕМЕ БАГАЖА ЧЕ МОЖЕ ДА ТИ Е МНОГО ТОПЛО АМА И МНОГО СТУДЕНО.... ВСЕ ПАК ЗАТВОР Е !!!!!!!!!!!!! ТОВА ЩЕ Е ЕДНО ДОБРО ДЕЛО НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ ЧЕ НИ ДОЙДЕ ДО ГУША НА ПЛОВДИВЧАНИ ДА ТЪРПИМ ТОЛКОВА НИЗША ФОРМА НА БИОЛОГИЧНО РАЗВИТИЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА.........................И ТО МАНДАТИ НА РЕД...АМА НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ СЕГА ВСИЧКО ПРИДОБИТО ЗА БЛАГОТО НА ПЛОВДИВЧАНИ В ХАЗНАТА....А ВАНКАТА НА ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД.....

КАТО КАЦАРКАТА НЕ СТАВАШЕ ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ , ЗА КАКВО МАМИНИЯ ГО ДЪРЖА 8 ГОДИНИ, А УМНИКО.?СРАВНЕНИЕТО С КРОНОС И МАМИНИЯ Е ПРЕКРАСНО-- СЪЩАТА ЗЛОБА , ТЕСНОГРЪДИЕ ,ЗЛОПАМЕТНОСТ, ПОДЛОСТ, ОТМЪСТИТЕЛНОСТ И ПРИ ДВАМАТА.

Случаят е банален и ненужно митологизиран. Кацарски е освободен защото за чеп за зеле не става, а уран, гея, титаните и терсит са ирелевантни.

Кацара е що годе добър апаратчик и комбинатор , московски питомник. Добър , но за какво?!

Главок до главока майно льо.

Тотев е пътник, който и да уволни, предаде или изяде, той няма шанс да оцелее. Въпросът е как да не допуснем следващият да бъде същият. Герб нямат читав кандидат. Никой няма да е добър за града.

Само не разбирам защо маха най приближения си където му върши черната работа,не можа да изтрае още 3 месеца има нещо гнило тук.....

Тотев обира негативите на своята партия. Партията, която унищожава държавата за сметка на столицата.

Според мен го освобождава, за да го спаси от съдебно преследване и да заметат следите! Ако спечели трети мандат, нищо чудно пак да го възстанови на поста....

Маминото минимизира загубите и прави опит за дистанциране от организираната ......... група,сякаш до вчера не са ,,работили,, заедно.Аз се питам кой ще върне на пловдивчани продадените и застроени от шайката градинки и паркове.

Ами ако го е махнал да заличи някой следи в общината за него, Ташков, Спартак и др, крадци от шайката? Пък и Кацара е бил винаги трън на Титюковите бидони. Знае ли се кой му е скроил шапката

Ако питате Тотьо, кой титан е изял децата си, надали ще отговори. И не го сравняваите с Кронос. Ваньо е просто едно крадливо и лошо човече

Кацарски е гърчав и не е проблем да си го хапне, ама Ташкова като почне да я яде, зор ще види.

Винаги има по - голяма риба ...

БЕЗНАДЕЖДЕН Е. Скоро самият Тотев ще бъде изяден.