Тези зодии с лекота ще ви изтрият от живота си, ако го заслужите

Човек трудно се разделя с приятели и близки, дори когато те направят грешка. Жертва на разочарование или предателство, повечето от нас са готови да простят… и това е нашата грешка.

Има хора, от които трябва да се отделим, колкото и да не ни се иска. И трябва да го направим веднага – за да боли по-малко, за да продължим напред, за да премахнем токсичното от живота си.

Иначе казано, трябва да следваме примера на следващите 5 зодии:

Скорпион – трябва да направите силно впечатление на един Скорпион, за да влезете в приятелския му кръг. Те умеят да се пазят и допускат до себе си само изпитани хора. Иначе казано, ако имате приятел от тази зодия, значи наистина сте специални. Те също предпочитат малко, но качествени хора около себе си. Ако случайно някой се осмели да ги предаде, ще си изпати. Те са злопаметни и отмъстителни, винаги си връщат.

Лъв – те се стремят към постоянно усъвършенстване и нови лични върхове. Макар да са едни от най-общителните хора, усетят ли, че някой ги дърпа назад, не му прощават. Горди са и биха предпочели да вървят сами, отколкото редом с хора, които не заслужават тяхното добро отношение.

Овен – те са достатъчно амбициозни, здраво стъпили на земята личности, че да умеят да отсяват правилните хора от онези, които не им мислят доброто. Те не търпят да бъдат заобиколени от лицемерие, лъжи и манипулации. Надушват ги веднага. Обикновено, най-близките им приятели се броят на пръсти, защото който ги е наранил веднъж, автоматично губи мястото си в техния близък кръг хора.

Телец – добри и наивни – само на пръв поглед. Макар да са спокойни натури, Телците са големи анализатори. Трябва им време да претеглят тежестта на проблема, добри и лошите страни, но щом веднъж решат, че даден човек ги е наранил или навредил твърде много, приятелството с него приключва. Те не дават втори шанс.

Водолей – хубавото при него е, че ако ви премахне от живота си, няма да ви остави в неведение, а ще ви каже причината за това. Той има силен приключенски дух и не обича скучните хора. Това би могла да е основателна причина да прекрати приятелството ви.

Източник: lifetime.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?