Тежък удар: Мария Игнатова и Рачков са съсипани!

Мария Игнатова и Димитър Рачков не са на себе си след станалото!

Мария Игнатова и Димитър Рачков са в ступор от спирането на „Господари на ефира“. В което миналата есен те се завърнаха като екранна двойка, след като и в живота дадоха втори шанс на своя любовен роман.

Предаването за телевизионни гафове падна от ефира на Нова телевизия. Понеже на 31 декември изтече договорът й с продуцентската компания „Глобъл Вижън“. Която е собственост на братята Магърдич и Джуди Халваджиян.


Ситуацията, в която изпаднаха двамата арменци, сериозно е притеснила влюбената двойка, тъй като Халваджиян са основният източник на средства в семейния им бюджет.
Неяснотата около това дали въобще „Господарите“ ще се завърнат в ефир. И какво ще се случва занапред с другите риалити формати, от които Рачков и Мария прибират огромни хонорари като водещи, измъчвала и двамата.


Особено Игнатова, която е известна в обкръжението си като сребролюбка и почитателка на бохемския живот.

Във времето, в което не се изявяваше в „Господарите“, Игнатова заработваше в музикалните формати „Х Фактор“ и „България търси талант“. Също продуцирани от арменския клан Халваджиян. Извън „Господарите“ Рачков пък е култов в ролята си на водещ на „Като две капки вода“, където му партнира Зуека.

Целият този финансов урожай за Рачков и Мария може да секне завинаги, ако арменската фамилия и Нова телевизия не изгладят противоречията си. Или „Глобал“ не сключи споразумение с друга медия, пише „Ретро“.

С днешна дата се говори, че евентуалният нов дом на „Господари на ефира“ е Би Ти Ви. Но дори братята Халваджиян да се споразумеят с първата частна национална телевизия, няма гаранция, че тя ще им възложи продуцирането на същите формати.

Което пък означава, че хиляди левове под формата на хонорари, с които Рачков и изгората му си живеят безгрижно, са под въпрос.

Когато не работи за братя Халваджиян, Рачков обикаля из частни партита. На които разсмива баровци със скечовете си. Отделно с успех обикаля страната със „Забраненото шоу на Рачков“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?