Тежка катастрофа с 21-годишни рокери, забиха се в скала

Тежка катастрофа с мотористи стана само часове след откриването на мотосезона. Инцидентът е станал около 14 часа на пътя между Асеновград и село Бачково. Според информацията, мотоциклет „Ямаха“ се блъснал в скала. Двуколесното превозно средство е било управлявано от 21-годишен младеж, а зад него е била пътничка на същата възраст.

Към мястото незабавно са били изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Пострдалите са откарани в болница. На местопроизшествието се извършва оглед. Движението е затруднено, автомобилите се пропускат само в едната лента. Полицаи от РУ - Асеновград регулират трафика. Изясняват се причините и обстоятелствата. От полицията съветват водачите да преминават с повишено внимание.

От УМБАЛ „Свети Георги“ уточниха за „Марица“, че и двамата пострадали са в тежко състояние и с опасност за живота, а момчето е с открита фрактура на главата. Предстоят им още прегледи в лечебното заведение.

Припомняме, че близо 1500 мотористи от Пловдив, София, Хасково, Асеновград, Кърджали, Харманли и много други градове откриха мотосезона с гръм и трясък днес. Те се отправиха на мотопоход от Пловдив до Бачковския манастир.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?