Следвайте ни

Здравко Димитров за бъдещото правителство: Не очаквам реваншизъм, ако властта се смени

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров не очаква проблеми за развитието на града, ако новото правителство се състави без участието на ГЕРБ. Винаги съм казвал, че с Борисов начело на държавата важните проекти за Пловдив са гарантирани. През всичките тези години сме имали неговата подкрепа и съм малко изненадан от резултата на партията в града на 4 април. Лично искам да благодаря на Бойко Борисов, че въпреки сложната ситуация и ангажиментите около пандемията и ковид кризата отново се съгласи да оглави пловдивската листа", коментира Здравко Димитров. 

Той припомни, че Борисов никога не е делял градовете и селата според това от коя партия е кметът им. "Вижте какво се направи през последните години за Пазарджик, макар там кметът никога да не е бил от ГЕРБ! Така е, защото Борисов се държи като премиер на всички българи. Така трябва да действа и следващият министър-председател", посочи Здравко Димитров. И уточни, че самият той също се чувства кмет на всички пловдивчани, а не само на ГЕРБ. 

Димитров смята, че новоизбраните депутати ще се окажат на висотата, която изисква сложната ситуация в страната, а и в целия свят, и ще излъчат работещо правителство. 

"В никакъв случай не очаквам реваншизъм и затова не се притеснявам за Пловдив, каквото и правителство да е на власт", каза Димитров.

Той припомни, че отдавна призовава политиците да не враждуват с омраза, а да спорят с добри идеи за развитието на България.   

Още от категорията

Виж всички

Коментари (20)

Алчността и абсолютната власт водят до подлудяване

Алчността и абсолютната власт водят до подлудяване

07.04.2021 | 18:10

Буци, тези депутати да не са ти зайците от зайчарника ти в Банкя.Ей затова си отиваш.Това ти беше модела, абсурден за цивилизована държава.Ама едва ли ще разбереш какво ти казвам.

Отговори
2 0
Петров

Петров

07.04.2021 | 15:54

Резултата от изборите за ГЕРБ Пловдив трима депутати е такъв заради личности като Зико-Здравко Димитров . .Тотев, Менда ,Спартак, Тащкова и Тащков както и случайни хора в листата като Кашилска, Верчето , Родомир, Гърневски и други. Здразко и Тотев да си подават оставки и да поемат отговорност . Само това би спасило партията на Борисов ,в противен случай го очаква съдбата на НДСВ и на следващите избори и един депутат от Пловдив може и да не вкара.Бойко ти си на ход проветрявай в Пловдив издухай Здравко Тотев Менда и цялата им кохорта. Подобно е положението с ГЕРБ и в други градове. Бойко действай.

Отговори
10 3
Роузс

Роузс

07.04.2021 | 17:44

Хелоу, защо този дънгалак гледа като наакано дете майка си бе? Да не са му потънали гемиите? Или иска да се скрие от срама и гнева на пловдивчани!

Отговори
4 1
Ахам

Ахам

07.04.2021 | 15:06

и Тотевите каменици са за национализация, нищо, че тоя се е скрил в парламента, това няма да го спаси.

Отговори
11 1
Ахам

Ахам

07.04.2021 | 15:05

не се надявай служебното на Радев да ви пожали вас гербаджиите.

Отговори
11 2
До Майната

До Майната

07.04.2021 | 14:31

Аве, Майна, какви глупотевини си надращил тука? Като плюеш по Зико добре, но защо замесваш Славчо? Какво общо има той? На миналите избори Славчо сам направи 34 хиляди гласа, колкото вашата гербава партия сега направи. Цяла партия срещу сам човек. Сам, защото добре знаем, че вмро и нфсб всъщност на него му отнемаха много гласове, защото Каракачанов и Симеонов не са любимци на пловдивчани. Та, не знам какво намесваш тука Славчо. Защото знаем също и как манипулирахте и фалшифицирахте вота в Пловдив - масово мошенгии, Данки - екзитполи, поправяне на протоколи и какво ли още не. Винаги така играете срещу Славчо. Ама сега се видя по вота от чужбина колко ви е силата - 8 процента за вас и 7 процента за комунягите. Пълен резил сте. Когато няма как да измамите, да заплашите, да купите и да смачкате хората, нямате и гласове. Вотът в чужбина е свободен и показва истинското съотношение на силите. Вие сте 8 процента. Нали се сещаш, вие сте чао! А Славчо тепърва има хляб в него. Защото саммо той остана да стърчи, само него не го пречупихте, не го купихте, не го премазахте, въпреки всичкия бой, дето изяде от вас. И хората все още го подкрепят, десет години, откакто не е кмет вече! Сещай се. Така че, за Славчо не се тревожи. Неговият път води далече и още е пред него. А иначе Зико си е некадърник, ама това не е ново, знаехме си го отначалото.

Отговори
18 3
Барабата

Барабата

07.04.2021 | 14:17

Ще има възмеждие запомни го много добре ,Район централен заради един спонсор нарушиха закона на ул Филип Македонски 67 и Вие г-н Димитров с писъмса прикривате главния виновник,не се сърдете за последствията,ще те преследваме по законов път при новото правителство заради Стаменов и Николов Спартак.

Отговори
10 1
КОЙ КАКВОТО Е ДРОБИЛ СЕГА ДА СИ ГО СЪРБА

КОЙ КАКВОТО Е ДРОБИЛ СЕГА ДА СИ ГО СЪРБА

07.04.2021 | 14:09

ЗИКО НЕ БЪРКАЙ ДУМИЧКАТА РЕВАНШИЗЪМ С ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ. А ЧЕ СИ САМО КМЕТ НА БАЦЕ Е ЯСНО .АКО БЕШЕ КМЕТ НА ПЛОВДИВЧАНИ ЩЕШЕ ДА НАПРАВИШ РЕВИЗИЯ НА ТОТЕВ КАКТО ОБЕЩА.

Отговори
17 2
Бунева

Бунева

07.04.2021 | 13:48

Аз пък очаквам реални промени в правораздавателната система и търсене на съдебна отговорност от лица, злоупотребили с десетки милиони обществени средства!

Отговори
23 1
Майна

Майна

07.04.2021 | 13:48

Този НЕКАДЪРНИК излезна по голям некадърник дори и от СлавчУ . Про-ст волейболист който изгуби времето на града . 2 години на тоя пост а работа за 2 стотинки не е свършил . Нагъл циничен безотговорен хрантутник който мисли само за пукница кражби с цел лично облагодеталстване и да лиже задните части на БКП падишаха . Малодушен НЕКАДЪРНИК КРАДЛИВ ПРЕСТЪПНИК

Отговори
18 11
ДОК

ДОК

07.04.2021 | 14:17

Не обиждате волейболът като интелигентна игра! Баскетболист е.

Отговори
12 1
Реваншизъм ли Бохчите и.............. към Израел на скурзия

Реваншизъм ли Бохчите и.............. към Израел на скурзия

07.04.2021 | 13:12

Зъб за чейне Око за две Чуфутска подлого Това не е реваншизъм а хирургически операций и справяне с чифутската пандемия превзела България А ти чифутино можеш да си ползваш и онази ваша думичка Холокост Да до кост ще бъде

Отговори
11 5
Паметлив!

Паметлив!

07.04.2021 | 13:42

А думите след местните избори "Бойко, Пловдив е твой" на кой са? А думите ти, че ше направиш ревизия на управлението на ИТ, на кой са? Значи лъжеш че си кмет на всички, ти си само кмет на ББ. и от действията ти много си личи!

Отговори
22 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?