Следвайте ни

Здравко Димитров гласува за просперитета на Пловдив, похвали машинния вот ВИДЕО

viber icon

Кметът на Пловдив Здравко Димитров и семейството му гласуваха машинно на парламентарните избори. Процедурата отне по минута на човек. Градоначалникът пристигна точно в 11:30 часа  в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“  заедно със съпругата си Меглена и дъщерите Мария и Рая. Още с влизането си в училището Здравко Димитров се увери, че всички противоепидемични мерк се спазват. Има безплатни дезинфектанти, еднократни ръкавици, осигурено е и придвижването на различните потоци, така че да не се смесват.

„Гласувах за просперитета и за започването на нови проекти в страната ни и в Пловдив. Гласувах за бъдещето на нашите деца и спокойствието на родителите ни, за пътя, по който сме тръгнали и трябва да довършим“. Това каза кметът Здравко Димитров, след като даде своя вот. По думите му машинното гласуване е опростено и става бързо. Градоначалникът призова повече хора да използват машините, а възрастните да не се притесняват от нововъведението.

„Даже е по-лесно, отколкото с бюлетината“, добави Димитров. Според него все още е рано да се каже дали по този начин се дава възможност за манипулиране на вота. 


Здравко Димитров даде своя вот в секция номер 20. Към 11 часа гласувалите в секцията бяха 77. Добрата новина за него е, че пред всички секции имаше опашки от пловдивчани, което е знак за повишен интерес към парламентарните избори. 

„Не съм разбрал в Пловдив да има нарушения с гласуването“, отбеляза Димитров. Той е уверен, че католическият и арменският Великден няма да попречат на избирателната активност. "Честит Великден на празнуващите", завърши Димитров.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Goche

Goche

04.04.2021 | 15:16

Toq shopar kak moje da e kmet? Maina sramuva se ot tova komunistichesko chenge. Sramni e poglednete go.

Отговори
3 1
Войс!

Войс!

04.04.2021 | 16:38

Гласувах и псувах, псувах и гласувах за да влязат най-накрая крадците на парите на Пловдив и България в затвора! За да не взимат бизнеса на хората, да има справедливост и честност в правосъдието, за да не мизерстват нашите родители, за да остават децата ни във България! За да живеем достойно и без страх в свободна страна!

Отговори
2 0
Doko

Doko

04.04.2021 | 15:04

Sramota e toq shopar da e kmet maina. Komunisti che skoro v nego tlee.

Отговори
3 1
Ваня

Ваня

04.04.2021 | 14:34

Здравко тва жена ти ли е , ми тя много хубави цици има , мачкаш.ли и ги редовно , едва ли какъвто си некадърник

Отговори
8 1
Ваня

Ваня

04.04.2021 | 14:30

Здравко, тва жена ти ли е бе. , ми.тя много хубави цици има бе , мачкаш ли и ги редовно

Отговори
5 1
SSSSOOOOSSSS!

SSSSOOOOSSSS!

04.04.2021 | 13:37

АЗ ПЪК ДНЕС КАНЯ ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА ВИДЯТ КАК В ПЛОВДИВ СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ В 21 ВЕК... НА УЛИЦА ПАНАГЮРИЩЕ 5 В ПЛОВДИВ ...ПЕТИ ДЕН ЛЕЖИ ВЕЧЕ И В ДЪЖДА ПОСТРАДАЛ "КЛОШАР" ТОЙ ПОСТО ГНИЕ ДОКАТО Г-ЖА ТАНЕВА ПОЛИЦИЯ И НЕЗНАМ ОЩЕ КОЙ ПРАВЯТ ИЗБОРИ.... ТАЗИ КЪЩА НА 1.4.21Г БЕШЕ ЗАПАЛЕНА ОТ САМОНАСТАНИЛИ СЕ ЦИГАНИ КЛОШАРИ...МОМЧЕТА ОТ ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ ДОЙДОХА И СИ СВЪРШИХА ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА...С РИСК НА ЖИВОТА СИ ИЗКАРАХ ЛЕЖАЩ ЧОВЕК КОЙТО ЕШЕ ИЗНЕСЕН НА ДВОРА С ОДЕАЛО.... ПОВИКАНА БЕШЕ ЛИНЕЙКА ...ПРОВЕРЕНИ БЯХА ОТ ПОЛИЦАИ... И РЕЗУЛТАТА Е ЧОВЕКА ЛЕЖИ БЕЗПОМОЩНО И НИТО ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ НЕ СЕ ИНТЕЕСУВА КАКВО СТАВА ТАМ.... ЕЛАТЕ МЕДИИ И ВИЖ ТЕ.... ДНЕС 04.04. 2021Г БЪЛГАРИЯ И ПЛОВДИВ ГЛАСУВАТ !!!! ЗА ПО-СВЕТЛО ОТ ТОВА БЪДЕЩЕ..... SSSSOOOOSSSS!!!!! ЧОВЕК ЛЕЖИ И БЕДСТВА В ДЪЖДА С КРАК ПРЗ КОЙТО Е МИНАЛ НЯКАКЪВ ПОП ...НО НЕ ИСКА ДЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ЖЕРТВАТА СИ.....А НИТО ЕДНА ИНСТИТУЦИЯ НЕ СИ МЪРДА ЗАД.НИКА.... ПОНЕ 3 ПЪТИ СА ИДВАЛИ ПО СИГНАЛ ПОЛИЦАИ И НИКОЙ НЕ Е ПРИДВИЖИЛ ВЪПРОСА...ДА МАХНАТ САМОНАСТАНИЛИТЕ СЕ И ДА ПОЕМАТ ГРИЖИ ЗА ПОСТРАДАЛИЯ.... ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ ЧЕСТИТ ДЕПУТАТИ МЕСТНИ И НАЦИОНАЛНИ.... АДРЕСА Е ПЛОВДИВ УЛ.ПАНАГЮРИЩЕ 5--- В ДВОРА НА ДЪЖДА 5 -Т ДЕН ЛЕЖИ БЕЗПОМОЩЕН ЧОВЕК.... КМЕТЕ НАМЕСИ СЕ ДЕ??!!

Отговори
5 1
Голямата лъжа!

Голямата лъжа!

04.04.2021 | 13:35

Гласувах за човека, който ограби Пловдив и по време на изборите за кмет обещавах, че ще го разследвам! Гласувах и за голямото чекмедже и тези които ограбиха България!

Отговори
9 2
Майна

Майна

04.04.2021 | 12:44

И за кой гласува бе волейболисте ?? За ПП ВЪЗРАЖДАНЕ ли ?

Отговори
7 3
Овча кртуня

Овча кртуня

04.04.2021 | 12:34

Здравко търсиш ли и за локото пари ?

Отговори
6 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?