Следвайте ни

Затворниците обичат Слави, активността е чудовищна

viber icon

99 процента е била избирателната активност на вота в неделя в местата за лишаване от свобода. От имащите право на глас обвиняеми и подсъдими едва 11 души не са се отишли до урните, съобщи служебният правосъден министър. 

С уговорката, че не става дума за представителна за общото гласуване извадка, Янаки Стоилов обясни как са подредени партийните предпочитания на задържаните в арестите и затворите: 

"По-скоро ми е любопитно как се подреждат гласовете за парламентарно представените партии. На първо място убедително е "Има такъв народ", като те получават абсолютно мнозинство.

На второ и трето място с 13 и десети проценти, на съвсем близко разстояние, са съответно ГЕРБ и БСП. На четвърто място е "Изправи се! Мутри, вън!" с малко над 10% и по-нататък са "Демократична България" и ДПС". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

без значение

без значение

18.07.2021 | 12:28

Затворниците, циганорите заедно с няколко хиляди заблудени са му електората. Цял живот използва другите за да се облагодетелства на техен гръб. От такъв човек няма как да дойде истинската промяна към по-добър живот. Нормалният и трезвомислещ българин знае това.

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?