Следвайте ни

Зам.-кмет и четирима съветници в листата на ГЕРБ в Пловдив

viber icon

Зам.-кметът по култура и туризъм в община Пловдив Пламен Панов и четирима общински съветници  - Александър Държиков, Вера Тоскова, Емил Русинов и Христина Кашилска  - са включени в кандидат-депутатската  листа на ГЕРБ в Пловдив. 

Само  председателят на Общинския съвет  Александър Държиков е на избираемо шесто място при условие, че ГЕРБ ще си запази резултата от предишния вот – за  петима депутати.  Останалите старейшини са извън първата десетка.

Както писахме, водач на пловдивската листа на ГЕРБ е Бойко Борисов, следван от Вежди Рашидов и Иван Тотев, Радомир Чолаков, Спас Гърневски, Александър Държиков, Надя Танева.  На девето място   от общо 22-ма кандидати е Даниела Митева, организационен секретар на ГЕРБ в „Южен”.

В листата  са още бившите съветници от ГЕРБ Гошо Къчков, който е шеф на ЖП възел – Пловдив, и Ели Гатева. В предизборната надпревара  ще участват  бившият директор на Международно летище – Пловдив, в момента член на директорския борд Спас Шуманов, шефката на „Дезинфекционна станция”  Елена Тотолакова, Мирослав Тенев, Петър Траянов, , бившият зам.-кмет на район „Западен” Нонка Симеонова, Николай Арабаджиев, който работи в стопанския отдел в кметството  на район „Южен”. 

В листата на ГЕРБ, но извън челните места е кандидатът на СДС Георги Липчев, юрист и главен експерт в Министерството на икономиката.

 

 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Баба Мери

Баба Мери

26.02.2021 | 16:53

Я и Сашко апашко и той барабар Петко с мъжете! Ми ся, кой ще пребира и ще разпределя рушвета от автобусните фирми? Срамота шъ ги носи директно в чекмеджето!

Отговори
4 4
петко

петко

26.02.2021 | 15:42

При тази листа 3 депутати ще е успех.

Отговори
8 5
общинар

общинар

26.02.2021 | 15:23

Браво ,браво, браво. Все убавци и убавици. Сбогом на традицията 5 дебутати от ГЕРБ от Пловдив.А от Областта е още по интересно.

Отговори
8 5
Лапачи

Лапачи

26.02.2021 | 15:17

Помияри, Лапачи!!! Пак ги изберете???

Отговори
8 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?