Следвайте ни

Тримата служебни министри обясниха отказа си да участват в правителството на ИТН

viber icon

В министерствата на финансите, икономиката и образованието са постъпили запитвания за отклоненото от тримата служебни министри предложение да се включат в бъдещо правителство на „Има такъв народ”. От Министерството на образованието изпратиха отговор до медиите от името и на Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков:
 
 „Убедени сме, че стратегията за развитие на икономиката и на образованието е пряко свързана с визията за приоритетите на държавните финанси. Проведохме разговори с ИТН по тяхна покана. В хода на разговорите се видя, че ИТН и икономическият екип на служебното правителство имат съществени различия във визиите си за финансовата политика и основните задачи през следващия период. Освен това ИТН предложи на сегашния служебен финансов министър Асен Василев министерски пост в друго министерство.

Ето защо и тримата решихме, че е по-добре в бъдещото правителство да работи екип, който споделя визията на премиера и на носителя на мандата за финансовата политика на държавата.

Благодарим на ИТН за отправените предложения! Желаем успех на бъдещото правителство!”

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Биби

Биби

12.07.2021 | 21:44

Така съжалявам, че не са се съгласи ли тримата от служебното да влезнат в новото правителство. Слави,Слави ясна какво ще стане Не си човека, който искахме. Жалко!

Отговори
4 0
напразно

напразно

12.07.2021 | 16:03

напразно са отказали Трябвало е да ги успокоят че сценаристът е един и същ

Отговори
4 0
Господин за един ден

Господин за един ден

12.07.2021 | 15:16

Милите знаят, че след 5 месеца са пак ТЕ.

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?