Следвайте ни

Тони Симидчиева: СДС участва с експерт в листата на ГЕРБ - Пловдив

viber icon

Георги Липчев е кандидатът за народен представител на СДС в листата на ГЕРБ в Пловдив. Това съобщи шефът на градската структура на партията Тони Симидчиева по повод на прогнозата, че сините няма да участват под тепетата със свой претендент за Народно събрание. 

Кандидатът на СДС няма да е на шесто  избираемо място, както беше  определено първоначално.

„Ние нямаме претенции кое място в Пловдив ни се отрежда, но държим да участваме в предизборната кампания със свой кандидат в коалицията с ГЕРБ в Пловдив”, уточни  Симидчиева. Тя разказа, че Георги Липчев  е юрист, работи като главен експерт в Министерството на икономика, млад човек,, беше председател на младежката структура на СДС.  Даваме път на младите, подчерта Симидчиева.

Именно СДС създаде емблематичния символ на Пловдив като "синята крепост", напомнят ветераните в партията. 

 

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пловдив

Пловдив

26.02.2021 | 14:05

Тонкеее, спри да се излагаш! То не се подлага на Тотев да ти води служебните гости да ти ядат в ресторанта, то не беше реклама на занаятите - целува з.дника на Амелия, сега продължаваш да се излагаш и с политика!

Отговори
6 0
Барабата

Барабата

26.02.2021 | 13:50

Без наколенки така ще е СДС отдавна няма

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?