Следвайте ни

Стефан Янев: Гласувайте масово, за да я има България!

viber icon

Служебният премиер Стефан Янев поздрави българите с днешния изборен ден. По думите му това е поредната дата, в която ние като граждани трябва да покажем нашето отношение и отговорност към конструирането на политическата власт.

Гласуването е именно тази наша отговорност, нашата възможност чрез политическите партии, чрез коалициите да покажем нашите желания, нашите визии за конструирането на властта, за нейното отговорно, отчетно и прозрачно управление в интерес на България, изтъкна премиерът пред журналисти, след като упражни правото си на глас в изборите за Народно събрание в столичното 108 СУ "Никола Беловеждов".

Янев призова да не забравяме, че от нас зависи бъдещето на страната, икономическото й развитие, социалните, образователни политики, здравеопазването. Във връзка с това премиерът призова всички да гласуват масово, защото от нашия глас зависят достойните старини на родителите ни, бъдещето на поколенията след нас, за да я има България - просперираща, цъфтяща и достойна.

Премиерът благодари на всички, които са ангажирани с изборния процес, и съобщи, че по данни към момента той протича нормално в страната. Има дребни детайли - неработещи машини, или малки проблеми, които се отстраняват и не представляват сериозен проблем по отношение на изборния процес до момента, каза премиерът и изрази надежда това да остана така. Той съобщи, че всички органи на изпълнителната власт, съдебната система, ЦИК и подразделенията й работят в синхрон. Надявам се в края на деня да имаме изборен резултат, който да отразява реалната електорална нагласа на всеки един български граждани, каза премиерът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?