Следвайте ни

Слави Трифонов: "Има такъв народ" се отказва от полагащите ѝ се 40 хил. лв. от държавата за предизборна кампания

viber icon

Партия "Има такъв народ" няма да вземе полагащите й се по закон 40 хил. лв. от държавата за предизборна кампания, написа лидерът ѝ Слави Трифонов в профила си в социалната мрежа.

Той припомня, че по време на кампанията за референдума през 2016 г. Инициативният комитет, на който беше председател, също не е взел държавни пари за медиен пакет.

"Отсега искам да стане ясно и още нещо. Ако партия "Има такъв народ" влезе в парламента, тя няма да взима и 8 лева държавна субсидия. "Има такъв народ" ще вземе само 1 лев на глас държавна субсидия, защото такава е волята на суверена, ясно изразена на референдум. "Има такъв народ" участва в политиката, за да изпълнява волята на суверена, а не за да получава милиони левове от същия този суверен, както правят политическите партии от статуквото", заявява още Трифонов.

По думите му всяка субсидия над 1 лв. ще бъде върната "независимо дали става въпрос за 3, за 4, за 5 или 6 милиона лева годишно".

"Нещо повече - "Има такъв народ" влиза в парламента и за да спре хрантутенето на партиите с парите на всички българи. Защото парите на всички вас, на всички българи, могат да се използват за далеч по-важни неща, като закупуването на медицински хеликоптери например. А не милионите да стоят на влог в банковата сметка на нечия партия и тя да печели от лихви", натърти Трифонов.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

НЕ Е СЛАВИ МОДЕЛА..

НЕ Е СЛАВИ МОДЕЛА..

11.03.2021 | 13:17

САМО КАТО СЕ СЕТЯ КАКВО ИНТЕРВЮ НАПРАВИ С БОРИСОВ.....АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ ЩЕ ГО СРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА А ТО КАКВО СТАНА ТАКА ГО МЕТНА БОЦКО И ГО ТРЕСНА КАТО МАЧЕ О ДЕРЕК....ТАКА ЗАЛАЗИ СЛАВЧО...СРАМ МЕ БЕШЕ ЧЕ СЕ ХВАНАХ НА ТАЗИ ВЪДИЦА ПОРЕДНА НА ТРИФОНОВ...ТОЛКОВА ПОЗОРНО НИКОЙ НЕ СЕ Е ДЪРЖАЛ С ТРИФОНОВ КАКТО БОЙКО...НО ТОЙ НАРОДА Е КАЗАЛ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИШ НЯМА КОЙ ДА ТИ ГО СТОРИ..ТА ТОЙ САМ СИ НАДРОБИ ПОПАРА В КУПАНЯТА СВИНСКА.. НА ТОЗИ ТРИФОНОВ ЩЕ КАЖА : АЗ НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ИМ КАЗВАМ ДОМАШНИ ТАРИКАТИ..... КАТО СИ СИ У ДОМА ПО -ВЕЛИК ОТ ТЕБЕ НЯМА...НО КОГАТО ТЕ ХВАНАТ НА ТЯСНО ЛАЗИШ.....ПРОСТО ЛАЗИШ....ЗАЩОТО ТОВА МОЖЕШ... БОЙКО ИЧ АМА ИЧ НЕ МИ Е ТЕМА ..АКО МОЖЕ ОТ НЕЩО ДА ПОВЪРНА В МОМЕНТА В КОЙТО ПОИСКАМ ТОВА Е КАТО ВИДЯ БОКО ИЛИ ЦВЕТА.... АМА НАПРАВО ГО ПРИЗНАХ В ТОВА ИНТЕРВЮ....СЛАВЧО СВИ ОПАШКАТА И НЕ ЗНАЕШЕ НА КЪДЕ ДА ГЛЕДА КАТО НААКАНО ДЕТЕНЦЕ.....ОТ ТОГАВА КАТО ВИДЯ ТРИФОНОВ СИ ПРЕДСТАВЯМ ТОЧНО ТАЗИ КАРТИНКА КАК БОЙКО СТОИ МЪЖКАРСКИ А НАШИЯ СЕ ГЪРЧИ ДА УГАЖДА....Е ТЕ ТОВА И ЩЕ НАПРАВИ НА ИЗБОРИТЕ И СЛЕД ТЯХ... ПУКА Й НА МОЯТА МАЙКА ЧЕ СЛАВИ НЯМАЛО ДА ВЗЕМЕ СУБСИДИИ...ТЕ ОКРАДОХА МИЛИОНИ МИЛИАРДИ ТОЯ ЗА 40 000ЛВ ЩЕ МИ БИЕ ТЪПАНА... И ВТОРО ДА ИМАЛО ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ...АМИ ТО СИ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ ГО ИМА И СЪС СЛАВИ И БЕЗ СЛАВИ.... ЖАЛЪК Е НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ.... БОЖКОВ БОЖКОВ Е НА ПРЕДЕН ПЛАН...ЧОВЕКА СИ КАЗА ПЛАЩАХ ЗА ДА ОЦЕЛЯВАМ....КОЙ Е ТОЗИ КОЙТО ВЗЕМАШЕ СТРИНКА ГЮРГА ИЛИ МЕНДА СЕВДА И ВЛАДИ И ПОСЛЕ ЦЯЛАТА ТОРБА ПРИ БОЦКО.. И БОЦКО ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА ....ОЛАБВА ЖИЛАТА И КАКА ЛАПА ХАРИ ГО СНИМА ЩОТО И ТЯ ИСКА ПАЙ..НЕ САМО ОНОЖДАНЕ..... ТА ДА ИДВА ГЛАВНИЯ БАНДИТ ОТ ДУБАЙ ДА ДРЪПНЕ КОНЕЦА И ДА СЕ РАЗПЛЕТЕ ЧОРАПА....

Отговори
1 1
Вземи ги

Вземи ги

10.03.2021 | 16:17

Бе Слави, вземи ги и ги дай където и за каквото трябва, според теб. Иначе ще останат на ненаситните.

Отговори
3 3
без промяна

без промяна

10.03.2021 | 14:26

Въпроса е дори да влезнат в парламента /а това ще стане/ как ще въздействат на мнозинството...то си е мнозинство>>>>

Отговори
1 3
Славист

Славист

10.03.2021 | 10:35

Той сега се хрантути от нещастната си телевизия ,тук ни задължават да плащаме всеки месец за неговата телевизия отделно към общата такса за кабелна,като лъжат че е актуализация.Да ама защо точно 78ст бе БЕРГОН ДОБРИЧ

Отговори
4 2
NO COMENT====

NO COMENT====

10.03.2021 | 10:28

славчо в родопите има един лаф...."Увно куча в могла не лава"....та умно куче в мъгла не лае...то се оглежда като не е на ясно какво да прави гледа каво правят хората... простака бойко от гледане и копиране политик стана...харесва ви не харесва ви шебека навря на европа в гъза кучето... там където най малко го искаха там отиде...щото човека каза като си прост е лесно...те те плюят ти викаш дъж вали... и той така торта сахер махер..все шебека е на първа страница... твоите хора ще направят това и ти заедно с тях което беше и направи сдс една прекрасна идея една искра на надеждата да си остане там в тъмнината..просто така като светна така ще изгасне.... от живота ти давам пример славчо...щото си вълк единак и разчиташ като него на дебелия си врат та -- си сам....в живота...така и в политиката ако си сам просто си гориш.... а има и друга истина сам човек за никъде не е ...... желая ви успех но понеже врата ми е супер дебел ви гарантирам едно добро но не задоволително постижение....за тази работа трябват обработени хора...имахте възможност и още я имате ....питайте предлагайте и поемайте...тези сухи ваши референдумни искания не топлят и не хранят народа...той е гол бос без работа без доходи болен и жаден за справедливост.... други подходи трябва да имате......иначе горите бушонно или като факли.. подведени от собствената си безопитност ...и някакъв идеализъм за който този народ не е готов...

Отговори
4 2
хитър ход

хитър ход

10.03.2021 | 01:37

да ама Не ,вече няма бълъци .....ха отказва тоя майка си продаде в едно плевенско село за 100гроша !

Отговори
7 6
хаха

хаха

09.03.2021 | 21:09

И това ли му е програмата - да се откаже от 40 хил. лева, докато Тошко Йорданов се мръщел, че областен координатор не му събрал 10 000 лв ?

Отговори
15 5
Партиец

Партиец

09.03.2021 | 20:51

Защо ве Славчо, затова ли те издигаме за да срамиш името на БКП. Играй по правилата.

Отговори
12 5
коментар

коментар

09.03.2021 | 20:27

като спечелите ще си ги удържите с лихвите

Отговори
16 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?