Следвайте ни

Славчо Атанасов: Гласувах за тези, които ще преборят COVID-19

viber icon

Бившият депутат и кмет на Пловдив Славчо Атанасов гласува по традиция точно в 9 часа в НУ "Климент Охридски" в район "Южен".

"Със съпругата ми Елена изпълнихме нашия граждански дълг и гласувахме. Аз давам доверието си на тези, за които смятам, че успешно ще се справят с предизвикателството COVID-19 и настъпващата икономическа криза.

"Не бъдете безучастни! Не позволявайте някой друг да решава вместо Вас. Отидете да гласувате! Така работи демокрацията!", каза още Атанасов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Димов

Димов

04.04.2021 | 13:25

Славчо е единственият смислен политик на Пловдив. Честен мъж, работяга, не бяга от отговорност. Бая си пати, щото не мълчи, ама такъв му е характерът. Жалко, че се оттегли, Пловдив спешно има нужда от кмет, че Пинокио стана много за смях.

Отговори
2 0
Милка Стойчева

Милка Стойчева

04.04.2021 | 13:01

Велик! Винаги съм гласувала за него.Един от малкото честни и почтени политици.Сега като не участва просто няма за кого.Дори да ме призовавате г-н Атанасов ,без Вас наистина няма за кого.Другите не стават.Явете се на следващите избори и пак ще гласувам.

Отговори
3 2
Майна

Майна

04.04.2021 | 12:47

И кой ще пребори Китайския грип бе СлавчУ ??? КОЙ ....Те го пуснаха от лабораториите в Ухан с цел нова Социална и Икономическа криза с цел смачкване на всички народи по света а тоя овчар тръгнал да гласува за някой си шма.тка дето 'ял да пребори китайския грип....БОГ се бори с това и природата а не Бай Дончо от Карлово глу.пако

Отговори
1 4
Пенчев

Пенчев

04.04.2021 | 13:22

Майна, ти си пълен дегенерат, най-типичният представител на електората на герб - прост, елементарен и зомбиран от световната конспирация. Ковида има кой да го бори, не си мори единствената гънка в главата с тия тежки въпроси. Сипи си една пърцуца няколко пъти и оди си легай. Аре.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?