Следвайте ни

Скандал на "Армията": Клубът се отрече от Пената

viber icon

ЦСКА-София категорично декларира своята позиция, че не се ангажира с участие в предстоящата предизборна кампания. Причина за това е кандидатурата на почетния президент на червените Димитър Пенев за депутат. Стратега попадна в листите на Марешщи, а явно това не се приема от клуба.

Още какво написаха в сайта:

Армейци,

Клубът категорично декларира своята позиция, че не се ангажира с участие в предстоящата предизборна кампания.

Косвено или пряко, ние не желаем името на институцията ЦСКА да се свързва с кандидати, партии, коалиции, обещания и т.н.

Всеки, свързан по някакъв начин с клуба ни, както е случая с почетния президент г-н Димитър Пенев, е направил своя избор да участва в политическия живот на страната сам и по собствена воля, като този акт не е съгласуван с ръководството на клуба.

Уважаваме правото на всеки да изрази гражданската си позиция и политическа пристрастност, стига това да не намесва и обвързва името ЦСКА в предизборни битки, интриги и други политически схеми и конфигурации..

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Виолета Павлова

Виолета Павлова

05.03.2021 | 19:19

И тоя не се наяде.....Срам и позор за българите,с такива депутати!

Отговори
4 0
СРАМ

СРАМ

05.03.2021 | 10:52

АБЕ СКОРО ПРОЧЕТОХ ЗА ТАМ ЕДНИ ПЕВАЧИ...КРИСТИНА ДИЛОВ ЖЕНИ СЕГА И ПЕНАТА ...АБЕ ТИЯ СА СЕДНАЛИ НА ЕДНА ПИЯНСКА СОФРА НАТРЕСКАЛИ СА СЕ И ЕТО ТИ РОДЕНА ОТ АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ КАУЗА: И ЩО ДА НЕ СМЕ И НИЕ ДЕПУТАТИ....АМА ТО БИЛО ДУПЕТАТИ......!!!!!???? ПЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ТАЯ ПИЯНА ЖЕНИ ДА ВИ РЕШАВА СЪДБИНИТЕ НА ДЕЦАТА И ВАШИТЕ..ТАЯ ПИЯНА ОВЦА ВЕЧНО НАПУШЕНА С АДРЕНАЛИН В ГЛАВАТА И КРЪВТА.ТАЯ КОЯТО НА ГЕРГЬОВДЕН ЗАВЕДЕ ДЕТЕТО СИ В Р П У - ТО КАТО ПОДАРЪК ЗА ПРАЗНИКА ...КЪДЕ СА СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ ДА Я НАКАРАТ ДА МИЕ КЕНЕФИ И ДА Й ВЗЕМАТ ДЕТЕТО......МОРАЛ ХОРА МОРАЛ ТРЯБВА ЗА ТАЯ РАБОТА... ТЕ ВИДЯХА АНДРЕЙ СЛАБАКОВ КАК СЕ ШМУГНА В БРЮКСЕЛ СЕГА И ЕРНЕСТИНА ЩЕ Е ДУПЕТАТКА...ТИЯ ДВАМАТА ВИЕХА КАТО КУЙОТИ ОТ ГЛАД ЩОТО СА МНОГО ТАЛАНТЛИВИ...ТАЛАНТЛИВИ ИМ БЯХА РОДИТЕЛИТЕ...ТЕ НЕ СА...ЛЕЖАТ НА ТЕХНИТЕ ЛАВРИ... Е МОЖЕ ЛИ ДА ИМАШ ТАКЪВ ИМИДЖ ТАКА ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯШ ЧЕ СИ ЧИТАВ А ТИ СИ О.СРАН И ГЛАДЕН ОТ ВСЯКЪДЕ... БОЖЕ ОПАЗИ ТАЗИ ВЕЛИКА БЪЛГАРИИ И ТЕЗИ СВЕСТНИ ОСТАНАЛИ КАТО ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ БЪЛГАРИ ОТ ТЕЗИ "ВЕЛИКИ ПИЯНИ НЕРАЗБРАНИ " МЕРАКЛИИ ДЕПУТАТИ.... БАНООООВ ДАЙ ИМ ПРЕМИИ БЕ .... КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ИМА КОДЕКС НА ДЕПУТАТА...СУЛЬО И ПУЛЬО КАТО ТЕЗИ НЕОЦЕНЕНИ ТВОРЦИ ДА ДОКАЖАТ КРИТЕРИИ...НЕ САМО МЕРАК ...ЩОТО ТО И КУЧЕТО ТАКА НЕ СТАВА МЕСАР.... БО.КЛУЦИ НАГЛИ ...

Отговори
5 1
Пената

Пената

04.03.2021 | 21:21

Горкия човек!!!! Дали сте го "разбрали"???? Може мовека да е казал друго??? Пена пена не е късно никога да станеш за резил.....от любимец ставаш че.киджия на магарешки.... Лексиката му е компрометирана.....

Отговори
10 1
Ква пЕНА

Ква пЕНА

04.03.2021 | 21:43

ТОЗИ Е дъртак първо ,второ е гризлив мръсен и подмолен плъх ! Миризливец !

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?