Следвайте ни

Със силен отбор от млади и образовани хора ГЕРБ - Пловдив-област тръгва към парламента

viber icon

Със силен отбор от млади, образовани, интелигентни и амбициозни хора, за които политиката не е самоцел, поема ГЕРБ - Пловдив-област към 45-ото Народно събрание.

 "С този отбор ще победим и този път, вярваме, че ще имаме 5 народни представители, коментира Георги Мараджиев, областен координатор на партията. Той подчерта, че листата на ГЕРБ - Пловдив-област е добре балансирана, пълна с достойни и компетентни кандидати, всеки от които заслужава да бъде народен представител.

В 44-тото Народно събрание депутатите от ГЕРБ - Пловдив-област бяха четирима - ген. Константин Попов, Запрян Янков, Младен Шишков и д-р Христо Грудев. След като д-р Грудев бе избран за кмет на община Асеновград, на негово място влезе Данка Люртова.

За предстоящите избори на 4 април надеждите са депутатите от областта да бъдат с един повече. Водач на листата е Дани Каназирева, която е категорична, че в политиката никога не е търсила комфорт и приема номинацията като доверие и оценка за работата й като областен управител. 

Втора в листата е досегашната депутатка от Карлово Данка Люртова. Трети е коалиционният партньор от СДС Йордан Кръстанов. Четвърти е настоящият депутат Младен Шишков от Раковски, с чиято помощ като парламентарист общината стана една от най-бързоразвиващите се. 

Пети в листата е Димитър Янев, експерт по туризъм в Асеновград, а шести - Владимир Пильов от Стамболийски.

Според Мараджиев добър резултат на ГЕРБ на парламентарните избори ще даде възможност българските градове и села да продължат да се развиват. Само тогава местната власт може да вложи цялата си енергия в реализирането на различни проекти, които да подобрят средата за живот. 

Листата на ГЕРБ в Пловдив-област

Д-р Дани Каназирева ​- водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС  за 17-и МИР от гражданската квота

Родена на 16 януари 1979 г. в Пловдив.   

Доктор по Конституционно право с дисертация на тема „Местната власт в условията на членство на България в ЕС“. Специализира “Британско право и право на Европейския съюз” в “Кеймбридж”. Специализира “Корпоративно управление и ценни книжа”, „Патентно право”. През 2014 г. специализира в САЩ по програма "Младите лидери на България - Обучение на млади професионалисти в сферата на правосъдието“. Областен управител на област Пловдив.

„Издигането ми за водач на листата на ГЕРБ-СДС от гражданската квота е преди всичко отговорност. Отговорност към хората и аз съм готова да я поема. Номинацията я приемам като доверие и оценка на работата ми като областен управител в една изключително тежка година и в безпрецедентна ситуация на световна пандемия. И като народен представител ще продължа да бъда отдадена на работата си, ще чувам хората и по възможно най-бързия начин ще се стремя да помагам за решаването на проблемите им. Готова съм да работя експертно и с уважение към институциите. За мен е важно да знам, че хората имат на кого да разчитат."

Данка Зидарова-Люртова - втора в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Родена на 24 август 1981 г., по професия икономист. 

Била е зам.-кмет на община Карлово и главен секретар на Областна администрация - Пловдив. Депутат в 44-тото Народно събрание, общински ръководител на ПП ГЕРБ - Карлово.

„Да бъдеш народен представител, е преди всичко отговорност. Затова, ако бъда избрана отново, ще продължавам да затвърждавам доверието на всички, които ми го гласуват, ще откликвам на всеки един проблем и ще търся неговото разрешаване. Ще продължа да работя и защитавам интересите на жителите на област Пловдив. Всяко мнение на кмет и на най-малкото населено място за мен е важно и водещо в работата ми. Ще работя с цялото си сърце за развитието на региона, за да се гордеем, че във всяко кътче в нашата страна има видими резултати. Постигнахме много, можем заедно да продължим напред и да надграждаме това, което сме направили, защото всичко остава за поколения напред."

Йордан Кръстанов - трети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 13 февруари 1964 г., по професия предприемач. 

Оранжериен производител и председател на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция, член на СДС от 1990 г. и част от коалицията ГЕРБ-СДС, с бюлетина №28.

„Кандидатирам се за народен представител от Пловдив-област, защото съм един от вас. Убеден съм, че мога да бъда полезен на хората от този предимно земеделски регион. Самият аз от дълги години се занимавам с производство на зеленчуци и съм наясно с проблемите в селскостопанския сектор. Знам през какво минаваме всички, които сме се отдали на земята, и колко труд и усилия ни коства да получим добра реколта. Според мен, като десен човек, предприемчивите българи трябва да бъдат поощрявани и да развиват спокойно бизнеса си. Убеден съм, че това се случва само при десни правителства. А единствената дясна коалиция на тези избори е ГЕРБ-СДС. Затова тя трябва да спечели." 

Младен Шишков ​- четвърти в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 16 януари 1976 г., по професия инженер-конструктор.


Два мандата председател на Общинския съвет на община Раковски, бизнесмен. 

„Дълг на всеки народен представител е да работи в интерес на всички български граждани. По време на целия мандат на 44-тото НС, както и когато бях в местната власт, винаги съм се стремял да спазвам тази максима. Вратата ми винаги е била отворена за решаване на всякакви проблеми - от инфраструктурни, засягащи цялата област, през регионални и местни, до лични от всякакво естество. Ако бъда избран отново, смятам да бъда в полза на държавата, помагайки в изготвянето на по-добри и актуални закони в полза на обществото. За последните 15 години съм участвал в много избори. Единственият ангажимент, който съм поемал, е ДА РАБОТЯ. Всички други обещания биха били прах в очите на хората. Ще работя, както съм го правил досега."

Димитър Янев - пети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 26 април 1985 г. Професия - експерт по туризъм.


Експерт по туризъм в Община Асеновград, два мандата общински съветник.

„Млад, образован и амбициозен съм. Вярвам, че мога да бъда полезен в парламента и да работя с хъс за хората от Пловдив-област. Мисля, че съм готов да поема тази отговорност и да изразявам мнение за начина, по който искам да се развива България. Убеден съм, че в Народното събрание ще гласувам спрямо интереса на държавата, а не спрямо този на отделни хора. Знам, че с правителство на ПП ГЕРБ имаме всички ресурси и възможности да променим живота в България. Ще работим за намаляване на хората, които избират да напуснат страната ни, за привличане на повече млади хора и утвърждаване на България като добро място за създаване на семейство, отглеждане и образоване на деца."

Владимир Пильов - шести в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 27 март 1987 г., по професия машинен инженер.


Оператор газоразпределителна станция, общински съветник.

„Като ръководител на МГЕРБ - Пловдив-област и втори мандат общински съветник имам опит в управлението на местно ниво, готов съм да участвам и в работата на Народното събрание. Част съм от отбора на ПП ГЕРБ, защото това е единствената политическа партия, която дава възможност на младите хора да прокарват нови и актуални политики. Ако бъда избран за народен представител, ще работя със същия ентусиазъм, с който ме познават хората, откакто съм в политиката. Учил съм се от по-опитните, но нося заряда, позитивното и креативно мислене на по-младите. Убеден съм, че това съчетание е правилната формула за бъдещите ни успехи. Нека на парламентарните избори упражним правото си на глас с номер 28, за да продължим доброто развитие на България!“ 

Даниела Кузманова - седма в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Родена на 30 юли 1987 г. 

Експерт в данъците и данъчната политика. От 2007 г. до момента  работи в Община „Родопи“, отдел „Местни данъци и такси“ към дирекция „Финанси и счетоводство“.

„Ще работя в посока намаляване на административната тежест на гражданите, защото обществото винаги смята, че някой го лъже, че някой го краде. Всъщност голяма част от проблемите са вследствие на нормативната уредба и огромната документация. Искам да бъде променена тази практика и администрацията да обръща по-голямо внимание на хората. Те да бъдат обслужени качествено и без натоварване в заплащането на многобройни такси за услуги, които биха могли да бъдат спестени. Моята визия е „Силна община - силна държава.“  

Николай Стаматов - осми в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 4 юни 1985 г. 

10 години технически ръководител в „Паркове и градини“ - Община Пловдив, заместник-кмет на община "Марица".

„В структурата на ПП ГЕРБ съм от самото начало на създаването и знам, че само правителство на Бойко Борисов може да води страната ни към сигурност и стабилност. Правилният избор на 4 април е с номер 28 в бюлетината. Ние от коалиция ГЕРБ-СДС гарантираме, че ще продължим да подкрепяме всяко населено място, ще решаваме проблемите на всеки човек, защото социалната ни политика е ориентирана изцяло за хората. Доказахме, че и във времена на изпитания можем да взимаме правилните решения и се справяме успешно с изпълнението им. Аз лично ще продължавам да работя в полза на обществото,  така както съм го правил и досега. Ще работя за това държавата ни да бъде едно по-добро място за живеене и младите хора да останат тук и да се развиват."

Кристина Крислова - девета в листата на  коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Родена на 3 февруари 1986 г. 

Главен асистент, доктор, преподавател в Юридическия факултет на Пловдивския университет. Председател на Общинския съвет в Съединение.

„Участвам в парламентарните избори като кандидат на община Съединение от листата на политическа партия ГЕРБ за народни представители. Вярвам, че място в политиката на страната ни имат повече млади, образовани и работливи хора, такива, които са се доказали в своята професионална област, имат нужния опит и най-вече куража да отстояват позициите си. Млади хора, които да поемат политическа отговорност за бъдещите поколения, защото бъдещето на България зависи от обединените сили на всички нас.“  

Асен Кичуков - десети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 17-и МИР

Роден на 23 март 1966 г. 

Мениджър в агробизнеса. Доказан лидер в екипната работа и управлението на проекти. Председател на Националната конфедерация на тютюнопроизводителите.

„За период от десет години успях да насоча към този бранш над 1,2 милиарда лева, отпуснати от правителството. Област Пловдив е сред най-големите в страната. Нашите управленски приоритети са концентрирани към повишаване на жизнения стандарт в нея и модернизиране на инфраструктурата. Пътища с висок клас, реконструкция на съоръженията, осигуряващи достъпа до населените места и изграждане на нови. Обновяване на водопреносната мрежа и подобряване на качеството на питейната вода. Достигане до международни нива в селското стопанство като водещ отрасъл. Разширяване на инвеститорското присъствие в област Пловдив и значително нарастване на работните места.“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (10)

Батко

Батко

26.03.2021 | 14:43

Калинка до Калинка, еми повърнах. Имат много по-добри кандидати, но нали не са наши хора.

Отговори
7 0
ГЕРБ

ГЕРБ

26.03.2021 | 14:39

С Тотев и Гърневски - напред към комунизма! Слава на партията и верните й крадливи ръководители!

Отговори
5 0
Смях

Смях

26.03.2021 | 13:47

Страшно "млади, интелигентни и особено образовани", като оня вуйчо роден 1964 и професия...предприемач, ха, ха, или другия '66 и даже нищо не пише за професия или образование, е нема такъв смях.

Отговори
4 0
На тези избори почивка

На тези избори почивка

26.03.2021 | 13:23

Изключена от ГЕРБ ,заради схеми с Гергов.Не ми е известно членството и да е възстановено.Не е номинирана от нито една организация в Пловдив и областта.Не е подписано споразумение между Герб и партията и.Заместника и води листата на друга партия пак в 17 МИР.Това е скандално и абсурдно.Ако и г-н Борисов да ни е председател, нашата партия си има правила и Устав.

Отговори
7 0
Цитат: "политиката не е самоцел"

Цитат: "политиката не е самоцел"

26.03.2021 | 11:20

Остават: ПАРИТЕ!

Отговори
7 0
Номинатор Мрдж

Номинатор Мрдж

26.03.2021 | 10:39

Кой е номинирал водачката??? КОЙ?

Отговори
9 0
Бойко ,не чакай много гласове от 17 МИР

Бойко ,не чакай много гласове от 17 МИР

26.03.2021 | 10:30

Като си гледаме водачката изпадаме в потрес.Предателка на ГЕРБ ни води.И срам и позор и унижение.

Отговори
12 0
От сливенския

От сливенския

26.03.2021 | 10:22

Скоро при нас в сливенския.Много ще си вървежна сред мангалите.

Отговори
9 0
ГЕРБ Асеновград

ГЕРБ Асеновград

26.03.2021 | 10:14

Водичката на листата е изключена от ГЕРБ с пълно единодушие на Изпълнителната комисия.Тя десет години плюс герб и е от друга партия.

Отговори
11 2
Герб Пловдив

Герб Пловдив

26.03.2021 | 10:24

Не го мисли, все пак сте от периферията

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?