Следвайте ни

Сачева: ГЕРБ търси за листите млади и неопетнени хора

viber icon

Най-късно до 2 март всички имена в листите на ГЕРБ ще са известни. Това заяви в предаването на БНР "Политически НЕкоректно" социалният министър и областен координатор на ГЕРБ за Добрич Деница Сачева. По думите ѝ ситуацията е трудна заради пандемията и затова са нужни знаещи и можещи хора, които веднага да влязат в час и да започнат да предлагат решения на проблемите.

"Да са млади и неопетнени хора, за които не може да има съмнение в почтеността им", каза тя, обяснявайки аргументите за посочване на хората, които ще влязат в партийните листи за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Сачева подчерта, че реденето на листи е екипна дейност в ГЕРБ и мнението на областните координатори и на Изпълнителното бюро имат значение.

Във връзка с критиките, които е отправяла към ГЕРБ и премиера Бойко Борисов, преди да влезе в правителството и в партията, Деница Сачева заяви, че нещата се развиват, а и от ГЕРБ са си тръгнали много хора. Тя добави, че свободно и убедено може да защитава сегашните политики в социалната сфера и в областта на образованието.

"Представяте ли си, ако в момента имахме служебно правителство, как щяха да бъдат реализирани една голяма част от мерките, значителна част от които се реализират чрез законодателството", каза още министър Сачева и подчерта, че необходимостта от действащ парламент е бил основният ѝ аргумент, с който е защитавала смисъла от оставането на кабинета "Борисов 3" на власт въпреки активните протести през лятото, които настояваха за оставката на премиера.

"Това е и върховенството на закона - едно избрано правителство да завърши мандата си. ... Смятам, че мнението ми от лятото доказа правотата си в хода на законодателния процес и на мерките, които се взеха по-късно", категорична бе Деница Сачева.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

eli

eli

23.02.2021 | 11:42

ще гласувам за която и да е партия , но не и за ГЕРБ

Отговори
0 0
Остен

Остен

22.02.2021 | 11:43

НаДеница изтърСачева търси това, което го няма, нейната диплома за висше например! Калинка и класическа лъжкиня, обходила всички "десни" партии! Но, Премиерът си пада по такива "талантливи, универсални" жени, да ви напомня ли за някои от тях?! Айде няма нужда, вие ги знаете! Бъдете здрави и умната на изборите!

Отговори
0 0
Лекета

Лекета

22.02.2021 | 09:39

И как да стане тези не опетнените ще стоят като брошки върху гърдите на лекетата като тая и бойко???! Вие сте толкова големи лекета че трябва да се хвърли дрехата не "става за носене"!!

Отговори
0 0
Неопетнена пълен смях

Неопетнена пълен смях

22.02.2021 | 07:13

Че тая здравка, не си знае името и годината на раждане. В Комина бяха други

Отговори
1 0
Ехо Ехоооооо Тралала

Ехо Ехоооооо Тралала

21.02.2021 | 17:20

Да не са луди младите та да стават членове на една чифутска партия Утре да им слагат жълти звездички като на чифути

Отговори
1 0
Диоген

Диоген

21.02.2021 | 16:41

Ами те ако са такива, какво ще търсят в ГЕРБ?

Отговори
1 0
Диоген

Диоген

21.02.2021 | 16:37

Ами те ако са такива какво ще търсят в ГЕРБ?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай