Следвайте ни

С маратон: "Републиканци за България" избраха Пловдив за откриване на кампанията си СНИМКИ

Лидерът на партията Цветан Цветанов заяви, че не се страхуват от дългото бягане в политиката

viber icon

Нестандартно, иновативно и атрактивно начало на предизборната кампания на "Републиканци за България" дадоха в Пловдив лидерът на партията Цветан Цветанов и водачът на листата за Пловдив-град доц. Христо Димитров.Двамата, заедно с цялата партийна листа с кандидати за депутати от 16 МИР, граждани и съмишленици се включиха в маратон на Гребната база и пробягаха близо 5 километра, за да покажат, че не се страхуват от дългото бягане в политиката. Градът под тепетата се оказа избран и за официален национален старт на предизборната кампания на "Републиканци за България". Хубавото време и атрактивната инициатива привлякоха погледите на десетки минувачи."Днешният ден стартира реално политическата ни кампания за предстоящите парламентарни избори в цялата страна. Всички колеги представят атрактивно кандидатите по места, но в Пловдив показаха, че са най-иновативни и направиха връзка между спорта, хубавото време и присъствието на хора от различни възрасти. 

Нашия проект е дългосрочен проект. А в политиката трябва да заложиш на дългото бягане,  защото сме ставали свидетели на политически проекти в страната, които са се появявали само за едни избори, след което са изчезвали", каза лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов при откриването на кампанията. 

Той се обърна и към кандидатите в листата на партията с думите: "С тази прекрасна листа ние ще бъдем най-добрият отбор, с който можем да излезем пред пловдивчани, защото всички сте местни хора и всички знаете проблемите на всеки един квартал, район и на хората, с които се срещате ежедневно. Дори когато разговаряме с всеки един, дори когато някой не е убеден в това, което ние искаме да предложим, не трябва да се отказваме. Убеден съм, че с диалог и когато предложиш по-добрата управленска програма,  ще можеш действително да стигнеш до всеки един". Цветанов подчерта, че в "Републиканци за България" няма парашутисти. 

"Можеше да дойде някой от София, да оглави листите за Пловдив-град и Пловдив-област. нямаше да бъде коректно, нямаше да бъде искрено. Ние искаме да заложим на потенциала на пловдивчани и на капацитета, който са изградили през всичките тези години. За мен е изключително важно в тази кампания да достигнем до повече наши потенциални избиратели", посочи Цветанов.  

Той обяви, че "Републиканци за България" ще работи за държава с правила "Върховенство на закона, електронно упраление, образование, спорт и всички останали секторни политики, които трябва да бъдат развивани и реформирани. А това може да стане само и единствено с добрите модели, които има в развитите демократични общества, а именно електронното управление - намаляване на корупцията, спестяване времето на хората и същевременно прозрачност в управлението", подчерта той на старта на кампанията.

Цветанов призова:
"В 21 век, в 21 година, с номер 21 в бюлетината, за 21 секунди направете правилния избор за бъдещето на Пловдив, България и всички българи, които живеят в чужбина".

Той посочи, че всеки има приятел или познат в чужбина, когото може да призове да подкрепи "Републиканци за България" в деня на вота.

"Това е перспективата, която ще даде възможност на над 2 милиона български граждани, които живеят в чужбина, които управляващите и политическото статукво умножиха по нула, защото за тях са потенциална заплаха за промяната, която трябва да стане в страната.  Нека да мобилизираме всички приятели и близки да гласуват с номер 21 в бюлетината", каза още Цветан Цветанов в Пловдив.Думата взе и водачът на листата за Пловдив-град доц. Христо Димитров. 


"Фактът, че сте тук ми дава страшно много надежда и вяра. Обединим ли се, можем да постигнем нечовешки неща. Убеден съм, че този път който ще извървим ще е дълъг. искаме асоциацията с този маратон, с бягането да е едно послание, че проктът,  че партоята е партия  за бъдещето - затова има малки деца и възрастни хора.

Това е проект, който трябва да с епредава от поколение на поколение. Хората в листата са изключително чисти, компетентни и успели хора. Освен този дълъг път, който ще извървим, аз съм сиурен че ще оставим дълбока бразда в политическия живот. Ще започнем от тези избори, които  предстоят на 4 април. Повярвайте ни, дайте ни шанс, чисти сме, честни сме и съм сигурен, че ще успеем. 21 век, 21 година с номер 21 в бюлетината", призова и доц. Христо Димитров.  

Ето ги и кандидатите за депутати на "Републиканци за България" в 16-и МИР Пловдив-град: 

1. Христо Ангелов Димитров

2. Даниел Христов Христов

3. Сона Харутюн Фесчиян-Драганска

4. Валентин Костов Гаджонов

5. Светлин Валериев Сербезов

6. Емилия Атанасова Шалева

7. Светослав Колев Енчев

8. Светла Николова Крушовска

9. Станимира Георгиева Мишкова

10. Петър Иванов Попов

11. Никола Петров Абаджиев

12. Десислава Димитрова Инкьова

13. Веселина Стоянова Бързева - Трифонова

14. Станислав Георгиев Дишлийски

15. Даниел Спасов Китов

16. Елиза Владимирова Котева

17. Румяна Великова Димитрова - Благоева

18. Тодор Ванков Арабаджиев

19. Магдалена Кирилова Лискова

20. Златина Георгиева Георгиева

21. Мария Живкова Николова

22. Боян Атанасов Ганчев


снимки от Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (23)

Titan

Titan

09.03.2021 | 10:15

Щом си купуват положителни коментари по сайтовете, сигурно ще си купят и гласове на изборите. Боже пази България!

Отговори
1 0
Borimir

Borimir

08.03.2021 | 22:06

Успех на изборите!

Отговори
0 1
Маратонец

Маратонец

08.03.2021 | 14:51

И почвам да бегам батеееееееееееееееее ..........................................

Отговори
1 0
JimBeam

JimBeam

08.03.2021 | 12:35

Пожелавам ви успешно бягане към върха в политиката

Отговори
0 1
BoLeto

BoLeto

08.03.2021 | 08:35

Много добра инициатива и старт към промяната! Успех на 04.04!

Отговори
1 6
Запрян

Запрян

08.03.2021 | 06:59

Браво момчета!Успех!

Отговори
0 7
Stan

Stan

07.03.2021 | 23:20

Цветанов поддържа форма, а и Републиканци е модерна европейска партия. Евала!

Отговори
0 10
Stan

Stan

07.03.2021 | 22:51

Цветанов поддържа форма, а и Републиканци е модерна европейска партия. Докато ББ натежа прекалено и дори не мога да си го представя да тича. Ще е комично...

Отговори
0 8
Цветанка Ризова

Цветанка Ризова

07.03.2021 | 22:37

И Цецо и Вълнев от пръв поглед получават по 10 години затвор за физиономия.

Отговори
8 1
Демократ

Демократ

07.03.2021 | 20:25

А Репобликанеца Цецко ще даде ли пред конгреса обяснение със апартамент гейт.Може ли да си такъв дебил а и да има дебили които да те следват.

Отговори
10 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?