Следвайте ни

Проф. Румен Гечев: Разговорът за успехите на Борисов приключва с първото място по смъртност

Морален дълг на всеки гражданин е да гласува

viber icon

„Управляващите са в паника и направиха всичко възможно да лишат опозицията от това да се среща с избирателите си по време на кампанията“, заяви кандидатът за народен представител от „БСП за България” проф. Румен Гечев пред Fakti.bg. Той подчерта, че кампанията на левицата се концентрира в социалните мрежи.

По думите му според данни, изнесени от национална телевизия, България е на първо място в Европа и на второ място в света по смъртност от Ковид-19.

„Тук разговорът за успехите на Борисов приключва. Въпреки локумите, които разтягат, според данните излиза, че България се намира в катастрофално състояние. Окупирали сме и първите места по престъпност, корупции, измами. На управлението на ГЕРБ се поставя слаба оценка навсякъде”, подчерта Гечев.

Според него организацията на управляващите по ваксинирането на гражданите, които желаят да получат ваксина, е неуспешно. Проф. Гечев каза още че Европейската комисия е развенчала лъжите на Борисов: „Оказва се, че сме заявили само част от полагащата ни се квота ваксини. От изнесените данни излиза още, че България се е отказала от нейната квота върху другите ваксини – в полза на тази на „Астра Зенека“. 

По повод шпионския скандал от последните дни, Гечев коментира: „Това е нещо, което е насочено срещу Русия, а не срещу България. България изпълнява ролята на театрален участник, защото българското правителство е най-послушното от страна-членки на ЕС пред САЩ”. 

„Рискът да отидеш да гласуваш е толкова голям, колкото да отидеш да си купиш хляб или мляко от магазина. А при вземането на съответните мерки, рискът е минимален. Когато става дума за избор на парламент, който кове законите на България мисля, че е морален дълг на всеки гражданин да гласува”, заключи Гечев.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

хиииии

хиииии

24.03.2021 | 17:11

не разбирам защо заради 1996г , не сте в затвора

Отговори
2 1
дии

дии

24.03.2021 | 11:15

Гечев, помним те какво направи 1996. Само се чудя защо не си в затвора и защо Бог все още не те е наказал за това което направи

Отговори
4 2
Реклама

Реклама

24.03.2021 | 10:51

Това е, като отклоняване на вниманието от истинските му грехове.

Отговори
1 1
Тошко

Тошко

24.03.2021 | 10:14

Гечев вече си говори сам. И мисли, че води разговори!?!?!?

Отговори
6 3
Сик

Сик

24.03.2021 | 09:53

Естествено, ще спечели вашата Тиква, която с намесата си в работата на лекарите докара България до първо място по смъртност в света. Тикви прости гербаджийски.

Отговори
4 9
Марчо

Марчо

24.03.2021 | 09:45

Нямам думи, как може от една толкова сложна ситуация с вирус по целия свят, харата се чудят как да оцелеят, а Вие ще извличате полза. Вие никога няма да спечелите избори, винаги ще си бъдете в опозиция. Нагледци!!! Дори немога да се сдържа да не използва цензурни думи. И....ди!!!

Отговори
13 5
Дада

Дада

24.03.2021 | 11:16

Хората се чудят как да оцелеят в система на масова безработица глад мизерия нищета и абсолютна бедност. Правителството се възползва от ситуацията и краде със всички сили. Първи сме в света по демографски колапс безработица и смъртност. Мутрата унищожи България. Ясно ли ти е това на тебе бе КА-ПУТ

Отговори
3 4
Марчо

Марчо

24.03.2021 | 21:48

Каква мизерия, това са глупости. Пловдив е с най-много комплекс и всички са изкупени и ако това е мизерия, здраве му кажи. Вчеми прочети една книга за комунизма и тогва говори.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?