49

Подвижна COVID секция и за кметица под карантина

В подвижна ковид секция гласува днес кметицата на Крумово Румяна Самоковарева. Още преди три дни тя предупреди местните жители, че е карантинирана като контактна с болен от Covid-19.

"И аз и семейството ми се чувстваме добре. Моля всеки болен  или карантиниран да спазва стриктно ограниченията, защото с всеки изминал ден хората в това положение стават все повече и повече", призова Самоковарева преди три дни. Тя разказа, че попадайки в тази ситуация и като гражданин, който никога не е пропускал да се възползва от правото си на глас, била поставена пред предизвикателството да има или не подвижна Ковид секция в община Родопи. След доста телефонни обаждания такава била осигурена и Самоковарева обясни как и други карантинирани могат да се възползват от правото да упражнят правото си на глас от вкъщи като подадат заявление за гласуване в подвижната секция. 

Днес тя благодари на членовете на подвижната Ковид секция.

"Благодаря за смелостта и приетото предизвикателство от ваша страна! Предполагам, че сте взели трудно решение да сте членове на подобна СИК, за което ви се възхищавам", написа в социалната мрежа кметицата на Крумово и пусна снимки от гласуването си.    

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?