49
Следвайте ни

Подвижна COVID секция и за кметица под карантина

viber icon

В подвижна ковид секция гласува днес кметицата на Крумово Румяна Самоковарева. Още преди три дни тя предупреди местните жители, че е карантинирана като контактна с болен от Covid-19.

"И аз и семейството ми се чувстваме добре. Моля всеки болен  или карантиниран да спазва стриктно ограниченията, защото с всеки изминал ден хората в това положение стават все повече и повече", призова Самоковарева преди три дни. Тя разказа, че попадайки в тази ситуация и като гражданин, който никога не е пропускал да се възползва от правото си на глас, била поставена пред предизвикателството да има или не подвижна Ковид секция в община Родопи. След доста телефонни обаждания такава била осигурена и Самоковарева обясни как и други карантинирани могат да се възползват от правото да упражнят правото си на глас от вкъщи като подадат заявление за гласуване в подвижната секция. 

Днес тя благодари на членовете на подвижната Ковид секция.

"Благодаря за смелостта и приетото предизвикателство от ваша страна! Предполагам, че сте взели трудно решение да сте членове на подобна СИК, за което ви се възхищавам", написа в социалната мрежа кметицата на Крумово и пусна снимки от гласуването си.    

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?