Следвайте ни

Пловдивски нумеролог сензационно: Слави не влиза в парламента

viber icon

Бойко Борисов и ГЕРБ ще триумфират на предстоящите избори, но трябва много да се пазят от предатели. Това прогнозира за „Марица“ нумерологът от Пловдив Стоянка Пищялова.  Плътно по петите им ще вървят БСП, които ще изпуснат победата на косъм. 

„Числото 28, което отреди жребият за ГЕРБ, говори, че ще имат силна вражеска съпротива. Не трябва да се доверяват на никого. Там са гениални хора, с големи възможности и способности. Но те могат да постигнат нечувани успехи, само ако мислят за бъдещето, а не са собствени облаги. С едно наум трябва да са и в отношенията си с коалиционния партнцор, да действат много предпазливо, защото пак могат да се върнат на нулата, както се случва много пъти досега. Числото 28 е силно и гарантира успех, но със знак за внимание“, каза Пищялова. 

Тя посочи, че самата личност на Бойко Борисов му дава гаранция за победа.  „Но вселената му гарантира падане от високо с корона на главата. По-добре е да се откаже, преди това да се случи. Но той е силна личност, няма да се спре, той е властимащият“, добави пловдивският нумеролог. 

Относно БСП, чийто номер в бюлетината ще е 4, Пищялова подчерта, че то е гаранция за успех. „Самата повтаряемост на четворки – номер 4 и дата 4.04  увеличава успеха им. Ще са плътно зад ГЕРБ.  Като носител на числото 4, ще получат „награда“. Корнелия е силна личност, иска винаги да се случша думата ѝ и да става на нейното, но, както и Бойко, вселената ѝ гарантира падане от високо с короната на главата. Корнелия ще има повече успех, но е противопоказно за самата нея. По-добре е да остави други да водят“, посочи Пищялова. 

„Числото 1 е много силно и ще помогне на ВМРО, но не достатъчно. Ще са на ръба и възможността да постигнат успех на изборите е на кантар. Те трябва да отстояват себе си. Ако не стане на тяхната, да ударят по масата и ще постигнат своето“,  каза нумерологът. 

Партията на Слави „Има такъв народ“ е под номер 29.  „Това означава предателства и сурови изпитания, на които ще бъдат поставени всички. Слави ще получи нож  в гърба – както от врагове, така и от приятели. И като личност, и като лидер на партия, той няма да постигне успех“, прогнозира Пищялова. 

Същата съдба отреди тя и на партията на Манолова „Изправи се! Мутри вън“. „Числото 18 е силно, но не и за тях. Няма да постигнат никакъв успех.Заедно със Слави ще са аут от играта“, посочи нумерологът. 

Партията на цветан Цветанов „Републиканци за България“ ще се яви на изборите под номер 21. „То гарантира малка победа. И тозаради това, че делата при тях идват от хората за хората. Все пак ще са част от парламента“, каза Пищялова. 

Нумерологът е на мнение, че ДПС също ще има успех, макар и малък. „9 е много силно число. То отговаря на стоицизъм, кураж. Означава, че ще устоят на всичко, но самият ден – 4 април, не им дава особени гаранции“, смята тя. 

Относно Васил Божков и партията, чрез която се явява на изборите БНО под номер 14, Пищялова бе категорична – никакъв успех. „Това е число на много тежки изпитания. Самата личност на Васил Божков е изключително силна, пътят на живота му е добър, но не се допира до политиката“, категорична е тя. 

Далеч по-добре изглеждат нещата за Патриотичната коалиция – Воля и НФСБ, които ще бъдта под номер 24 в бюлетината. „Това е страхотно число, дава им гаранция за успех. Със сигурност ще са в челната петица“, коментира още Пищялова. 

Според нея след края на изборите първите 6 политически сили ще бъдат:

1.ГЕРБ
2.БСП
3. Патриотична коалиция – Воля и НФСБ
4. ДПС
5. Републиканци за България
6. ВМРО

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (18)

този

този

04.03.2021 | 21:47

дебил и стара мома не го иска ,та народа ли е толкова прост за да го иска ! егати глупаците са това хората !

Отговори
1 1
Anatema

Anatema

04.03.2021 | 08:36

EDIN SHUT PO -MALKO V GOVORILNATA NA BULGARIYA!

Отговори
4 0
Фани

Фани

04.03.2021 | 08:24

Слави ще издуха всички, знам го, без да съм гадателка!!!защото на тоя нарпд наистина му ПИСНА!

Отговори
2 6
хм,кой вярва на тази

хм,кой вярва на тази

04.03.2021 | 08:01

Пищялка

Отговори
0 4
Тоз

Тоз

04.03.2021 | 00:24

гологлавия и смачкан инфантилен тип ли чакате да Ви оправи ! Където е сам като каун !

Отговори
9 20
Дгд

Дгд

03.03.2021 | 21:01

Не съм Симеонов ва, от ваше село съм ва.

Отговори
3 3
Послушното паленце

Послушното паленце

03.03.2021 | 20:14

Добре си въртим опашчиците и подскачаме около батко славчо само дето не знаем кога ще ни изтрита. Само да попитам след като стане депутатин мутрата славчо с колко коли ще си увеличи кортежа. Тези които ще го избират пак да прочетат това което сам си е избрал да си татуира "Аз съм ада.." и т.. н., той сам си го е признал а пък аз виждам една кичозна мутра от 90-те години на миналия век..

Отговори
9 3
Нали

Нали

03.03.2021 | 18:49

Тони, неспасяем си!

Отговори
9 2
Дгд

Дгд

03.03.2021 | 19:37

Прекалява малко. То бива бива ама такъв м.нетчия

Отговори
5 5
Нали

Нали

03.03.2021 | 22:42

Духай бе, пeдал!

Отговори
4 4
Море11г

Море11г

03.03.2021 | 18:36

Уууу сфет уууууууу кан1 пра 3март уууууууу бокала..,//***----%.....

Отговори
1 0
Смех на парцали

Смех на парцали

03.03.2021 | 18:05

Вижте и преценете сами. Потърсете в нета: "Отровен газ, бой, кражби и тормоз в междусъседска война."

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?