Следвайте ни

Пламен Панов, ГЕРБ: Пловдив е пример за добра работа с културните оператори 

viber icon

„Сътрудничеството с неправителствените организации е важна предпоставка за развитието на всеки един сектор. Ако не вървим заедно - местна, държавна власт и НПО, нищо няма да се случи”. Това заяви кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Пламен Панов, който е осми в листата за 16-ти МИР . 

„Всичко, което правим в Пловдив през последните години – и културна столица на Европа, и културни политики, винаги е било в добра комуникация с културния сектор.  Този сектор разчита на добър диалог с администрацията. Това е добър модел, който пловдивските депутати от ГЕРБ могат да пренесат в парламента”, заяви още Пламен Панов, който е заместник-кмет по култура, археология и туризъм в Община Пловдив. 

Като друг приоритет и добър пример той посочи работата по отношение на достъпност на културните обекти, така че хората в неравностойно положение да бъдат реални ползватели на културния живот в града. 

„Съвсем скоро ще открием най-достъпния  обект в Стария град – ремонтираната Градска художествена галерия на улица „Съборна”. Това ново бижу, реализирано при управлението на ГЕРБ и финансирано със средства от държавния бюджет, всеки  човек в неравностойно положение ще може да посети”, допълни Пламен Панов.  

За да бъде реализирана достъпната среда в Градската художествена галерия в Стария град е придобит съседен терен, на който ще спират автомобилите на трудноподвижните граждани. Изградена е външна рампа, която ще води до специалния асансьор в предверието. Рампата и асансьорът са финансирани от Агенцията за хора с увреждания. 

И в следващия управленски мандат на ГЕРБ образованието, науката, културата и развитието на човешкия капитал ще бъдат сред основните ни приоритети. За това подкрепете ни 04.04.2021 г. с № 28 в бюлетината и благодарим за доверието!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Парашутисти

Парашутисти

23.03.2021 | 21:42

От къде го изкупахте този ? На такива позиции трябва да работят заслужили културни дейци и лица вряли и кипяли в културния живот на Пловдив, а не парашутисти, знайни и незнайни герои

Отговори
1 0
bam

bam

23.03.2021 | 09:02

Поредният агитатор на мафията.

Отговори
3 0
Анти БКП ГЕРБ

Анти БКП ГЕРБ

22.03.2021 | 15:44

Поредния ЛАПАЧ сложен от БКП на софрата готов да краде и унищожава българската нация. Благодарил ни за доверието ? Доверие на теб ли бе МИШ.КО ОТРЕПАНА ? Погледни се в огкедалото колко си смо.тан и отрепан бе . На лицето ти пише -КРАДЕЦ

Отговори
5 0
до Анти БКП ГЕРБ

до Анти БКП ГЕРБ

23.03.2021 | 16:44

Е КАТ ИМА МАМинка да гу орежда тъка е...ВТОРИ МАМИН ТОТЮ. Пък и в л.стата бил за дИпутатин...въй въй кога дорасна???>>>

Отговори
2 0
Дада

Дада

22.03.2021 | 15:28

Абе тоя много прост бе батко. Каква култура вие от ОП гроб ми говориш ти бе ? Та вие унищожихте освен държавата и всички сектори в България в това число и културата . За КВа култура ми дрънкаш ти бе

Отговори
7 0
Истина

Истина

22.03.2021 | 15:25

Е-БАХТИ БО-КЛУКА Т-ЪП НЕКА-ДЪРЕН Е ТОВ ИЗ-РОД. Нямало нищо да се получи ако не сме вървяли с нпо ?? Абе мама ти да е/Б-а комунистическа герберастка нека-дърна и тъ-пака ти. НПО е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА организация в по честите случай АНТИ КОНСТИТУЦИОННА ТЕРОРИСТИЧНА организация целящи разрухата ба отделните държави суверенитета независимиста влиянието от еврейски ционистки антидържавни идеи платформи задкулисие и спонсорирани ОТВЪН. Личи си колко си НАГЪЛ ПРО-СТ АРОГАНТЕН ЦИНИЧЕН НЕ-КАДЪРЕН МАЛО-УМНИК. Ти не само не си политик не само НЕ СТАВАШ за политик не само си вреден като кандидат капач ту си ОПАСЕН както цялата БОЛШЕВИШКА ЮДЕОМАСОНСКА ЕВРЕЙДКА КОМУНИСТИЧЕСКА КЛИКА НА ГЕРБ която представляваш. Ти трябва ко-Пеле мръ-сно да бъдещ УБИТ

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?