Следвайте ни

Пепа Деведжиева: КОД е консервативна партия, която знае, че семейството е между мъж и жена

viber icon

Семейството е съюз между мъж и жена, а родителите са майка и баща, както повеляват християнските традиции и утвърденият от векове български начин на живот. В КОД сме убедени консерватори и твърдим, че консерватизмът не е нещо страшно, напротив, ние стоим зад ценностите, които човечеството изповядва, откакто свят светува. Модерните розово-либерални джендърски идеологии противоречат на здравия разум и в КОД не ни е страх да го кажем.

Какво значи да има не знам колко си пола и да няма мама и татко? Как ще бъдат възпитани децата в ценности, уважение, дори в патриотизъм, ако отречем традиционния модел на семейството? Размиването на половете е истински идиотизъм. Няма да обяснявам колко е ценно да бъдеш майка или да бъдеш баща. Различните сексуално имат право на своите връзки, но нека се отърсим от наложилото се в последното години лицемерие по тази тема и да си кажем направо - дете, отгледано от двама мъже или две жени, не би имало нормална психика.

Затова в КОД настояваме в преамбюла на Конституцията на Република България да бъде записано, че общественият морал в държавата произлиза от християнската етика.

Стоим и зад идеята в училищата да се изучава задължително предмет „Религия“ с профили: православно християнство, ислям и история на религията. 2/3 от българските граждани определят себе си като православни християни и е важно децата да бъдат образовани за основните доктрини и послания на вярата.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ИСТИНАТА Е,

ИСТИНАТА Е,

26.03.2021 | 12:32

че в ръководството на КОД е зъболекар, подсъдим за смъртта на дете. това говори повече от всички думи на госпожата.

Отговори
4 5
Олимпик

Олимпик

26.03.2021 | 12:15

Мени си партиите, и знае разликата между мъжа и жената ... е браво. Ако за това трябва да ги избираме, да изберем магаре!

Отговори
9 3
А застраховките

А застраховките

26.03.2021 | 12:09

Кажи Пепи, къде са парите на застрахованите в онова гръцкото дружество, дето го менажираше успешно?

Отговори
10 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?