Следвайте ни

Пенчо Малинов, ГЕРБ: Залагаме мерки за увеличение на доходите 

viber icon

„Във всекидневните си срещи и разговори разбирам, че хората оценяват усилията и мерките, които държавата предприе за справяне с критичната ситуация, породена от пандемията от ковид-19”.  Това заяви кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Пенчо Малинов при поредица от срещи със служители в пловдивски фирми.

Той допълни, че правителството на премиера Бойко Борисов е положило всички възможни усилия да подпомогне бизнеса и работещите хора, за да се справят по-лесно с последствията от кризата и безработицата.

„Най-важното от всичко, което искаме да направим, е да увеличим доходите на хората.  Възможната цел и реалният резултат, който може да се постигне след 4 години с политиките, предлагани от ГЕРБ, е средната заплата да стане 2000 лева, минималната - 1000 лв., а минималната пенсия - 600 лева”, категоричен бе четвъртият в листата за Пловдив-град.

Пенчо Малинов е дългогодишен председател на МГЕРБ в Пловдив,  член е на националното ръководство на младежката организация на партията. Той е на 34 години, семеен, баща на две деца. Има бакалавърска степен по "Туризъм", а след това магистратура - "Финансов мениджмънт". В момент е докторант в катедра „Мениджмънт” в Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов. Работил е в държавната администрация, като е бил и два мандата общински съветник. В момента е мениджър в сферата на търговията и международните продажби в голяма пловдивска компания. 

На изборите на 11-ти юли коалиция ГЕРБ-СДС е с № 5 в бюлетината.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Иван

Иван

30.06.2021 | 13:23

Пенчо, заради такива като теб няма да гласувам за ГЕРБ.

Отговори
2 0
Живко Суджукът

Живко Суджукът

30.06.2021 | 12:57

Да, залагат на увеличение на ТЕХНИТЕ доходи, суджуци и апартаменти!

Отговори
2 0
Дии

Дии

30.06.2021 | 12:52

На чии доходи залагате увеличение? На Тотев, на Спартак, на Менда, на Ташкови, на Тютюнев..... Айде стига моля ви се сте си увеличавали доходите и имотите. Вече трудно успяваме да ви издържаме, много крадете и не ви надмогване.

Отговори
3 0
Дии

Дии

30.06.2021 | 12:55

Тютюков, не друг. Да бе се обиди човека че неправилно съм му написал името на тоз корифей на общинските дела

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?