Следвайте ни

Павел Вълнев се срещна с пловдивските представители на Републиканци за България

viber icon

Заместник-председателят на ПП „Републиканци за България“ – Павел Вълнев, проведе среща с представителите на листата на партията за град Пловдив. В приятелска среда експертите в различните области сравниха плановете на политическата сила, обмениха опит и обсъдиха бъдещето на България. Основното вярване на обединените в една обща кауза пловдивчани, както и на зам.-председателя, е, че младите хора са тези, които ще поведат страната към едни по-светли времена. 

Партията пряко черпи от американския модел и добрите практики, които се развиват там, без да е зависима от други партийни лица, фирми или институции. 

Павел Вълнев е един от основателите на политическия проект. Той развива успешен бизнес от години в Америка, като по този начин се превръща в мост между двата континента и култури. Заминава в Щатите като студент на бригада, след което вижда потенциала на страната и решава да започне собствен бизнес. Макар че г-н Вълнев живее в Чикаго и цялото му семейство е отвъд океана, той се връща в родната България, за да стане част от промяната.

„Реших да дам от енергията и времето си, за да променим нещата в нашата държава, защото в нея всичко е толкова объркано, че по-лесно ще изградим нова на зелена поляна, отколкото да я оправим. Но ако всички мислим така, никога няма да се оправим. Трябва някой да бъде инициатор за промяната. Мисля, че ние имаме силите и уменията да го направим. Затова залагаме на млади и местни хора, и на експертно мнение. На силни, безкомпромисни характери“, заяви Павел Вълнев. 

На срещата се обсъди и бизнес средата, която според кандидатите трябва задължително да се отпуши. В момента в България на почит е само едрият бизнес, докато дребният и средният все повече замират, смазани под монопола. Но ако родният бизнес се разрастне, бюджетът ще е много по-голям. Оттам, като верига, ще се увеличат пенсиите, ще има средства за социални осигуровки и държавата ще тръгне напред.

„Само една силна икономика може да има силна социална система. Пример е Германия – има стабилен бизнес, има и социална политика. В Америка нещата стоят по-различно, но специално по времето на пандемията САЩ е видимо социална държава. Раздадоха се толкова помощи, че даже закъсали бизнеси си стъпиха на краката. А в България стана обратното – работещи бизнеси банкрутираха. Цели сектори, като туризма, си заминаха. Искаме да живеем днес! Да живеем в държава без граници!“, завърши Павел Вълнев. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

ХОРО ВОДИ...КАЛПАК ТРЕСКА...

ХОРО ВОДИ...КАЛПАК ТРЕСКА...

18.03.2021 | 11:20

МНОГО ЕСМЕШНО ИЗГЛЕЖДА ЕДИН УСПЯЛ ЧОВЕК В АМЕРИКА .... С ТАЗИ МАСА ОТ ГЛАДНИ ЧАКАЛИ ЗАД ГЪРБА СИ.... ДАНО СЕ СЕТИШ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС...ТОВА СИ Е НАПРАВО ГЛУТНИЦА ОТ ВИЕЩИ ОТ ГЛАД ВЪЛЦИ...АМА ГЛАД ОТ ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ... ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ..... КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД И ЛИЦЕТО НА ПАРТИЯТА ВИ КОЕТО КАТО Г.ЪЗА... ЦВЕТАНОВ....ЩО ТИ ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАШ....

Отговори
1 0
Долу ГЕРБ

Долу ГЕРБ

18.03.2021 | 09:22

Пловдив е град с богата история и потенциал за в бъдеще. ГЕРБ в момента са на власт, както и от 11 години насам. Кажете ми драги хора, вие за 11 години забелязахте ли някакъв напредък в развитието на Б-я или специално на Пловдив? Честно казано виждаме само и единствено оправдания, не спазени обещания и едни евро проекти, които не оцеляват повече от година две. Под оцелявам имам предвид, че когато Изградят, магистрала, път или нещо свързано с инфраструктурата то пропада, рони се или още по-лошото става опасно за живота на гражданите. ДА! Вече има случаи в които некадърността на управляващите и годността на проектите им осакатяват невинни хора. Ако искате партия, която е способна да почисти след ГЕРБ и да издигне на ново Б-я, то това са Републиканците.

Отговори
0 1
Ахам

Ахам

18.03.2021 | 10:32

Хубаво си го написал, така е, всичко е вярно. Само да попитам - "републиканците" не бяха ли ЧАСТ ОТ ГЕРБ? ЦвЦв не беше ли ВТОРИЯТ ЧОВЕК В ПАРТИЯТА (а според някои добре осведомени, и ПЪРВИЯТ)?

Отговори
3 0
Марица

Марица

18.03.2021 | 09:10

САЩ е водеща икономика от която можем само да взимаме пример. Павел Вълнев е уважаван в Америка бизнесмен, който има богат опит в бизнес сектора. Ако той не може да допринесе, не знам кой

Отговори
0 1
Успех

Успех

18.03.2021 | 09:08

Павел Вълнев доказва, че с много труд и честност може да успееш и да стигнеш далеч! Той е пример, пример за младите, пример за българите в чужбина, пример за бизнесмените! Точно такъв човек, трябва да е начело в управлението на България! За да бъде и държавата ни за пример!

Отговори
0 1
Мхм

Мхм

18.03.2021 | 09:06

Единствено хора като вас биха могли да изтеглят България от дъното.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?