46
Следвайте ни

Патриотичният фронт възкръсна с нов формат за изборите

viber icon

НФСБ регистрира заедно с БНДС „Целокупна България“ и БДС-Радикали коалиция „Патриотичен фронт“, с която отиват заедно на изборите през ноември. Това е обединение, което вече има присъствие в българската политика и е печелило доверието на българските избиратели.

Зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев, Георги Вълчев (Целокупна България) и Цветан Манчев (БДС-Радикали) внесоха днес в ЦИК документите и подписите на патриотичната коалиция.

„Ние заедно – НФСБ и Целокупна България, сме сред учредителите на обединението „Патриотичен фронт“ през 2014 г. и се чувстваме морално отговорни това обединение да продължи“, посочи след регистрацията Борис Ячев. „На фона на заявеното желание на останалите патриотични формации да се явят раздробено, поотделно, ние считаме, че само обединението на патриотичните сили е гаранция, че те могат да бъдат представени в Парламента. Създаваме тази коалиция за тези избори, но с поглед към бъдещето – вярваме, че и след 14 ноември желанието за обединение на патриотичните партии ще продължи“, подчерта Борис Ячев.

„Вярваме, че нашите последователи, че българските избиратели ще подкрепят патриотичната кауза“, добави Георги Вълчев.

По думите на Цветан Манчев кандидатите на „Патриотичен фронт“ ще бъдат достойните кандидати, защото носят у себе си най-важното – любовта към България.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Дидо

Дидо

30.09.2021 | 13:04

коалицията трябваше да се казва "В битка за процент"

Отговори
1 1
а стига ве

а стига ве

29.09.2021 | 20:38

И въъъъ..със стари к...и нов кокошарник ще правим!

Отговори
6 2
Батко

Батко

29.09.2021 | 20:18

Поредните кукумицини!

Отговори
7 2
Мимето

Мимето

29.09.2021 | 19:57

А макетата къде са?

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?