Следвайте ни

Областният координатор на ИТН Лъчезар Бакърджиев: Свалихме постерите, няма продупчено знаме

viber icon

Областният координатор на ПП "Има такъв народ" Лъчезар Бакърджиев разпореди вътрешна проверка в предизборния щаб за поставениje постери върху знамената на България и на Пловдив.

Както „Марица“ писа, тази сутрин в 16-та РИК беше подаден сигнал, че за националния флаг и за знамето на Пловдив, поставени на пилони по пътя Пловдив-Асеновград, са закачени  рекламни материали на ИТН. Сигналът гласи, че за да се поставят постерите на партията на Слави Трифонов, знамената са продупчени.

Рекламните постери вече са свалени от там, декларира пред „Марица“ Лъчезар Бакърджиев. Той  подчерта, че ще бъде направена проверка защо рекламните плакати са закачени за знамената. Бакърджиев обаче увери, че постерите били  закачени за рамките на знамената и нито един флаг не бил продупчен или повреден.  Според него това се вижда и от публикуваните снимки. Никой не би понечил да повреди знаме, увери той.

Ето как бяха закачени постерите, преди  да бъдат свалени

 

 

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Нали

Нали

05.07.2021 | 18:23

След безвремието на предателят Славчо Атансов, Пловдив под управлението на Тотев и ГЕРБ възвърна блясъка си на истински европейски град! Едно от постиженията беше подобряване на визията на ключови булеварди като озеленяване и поставяне на знамената! Мръсотията и прахоляка на карловският селянин бехе заменени с добре изглеждащи храсти и цветя а знамената с трикольора и герба на Пловдив карат хората да се чувстват горди с града си! Естестве е простаците да се опитат да привлекат внимание като си закичат мръснoто бельо под герба на Пловдив! ИНТ, доказани безидейници и прoстаци!

Отговори
1 0
Шербет

Шербет

04.07.2021 | 11:40

Ооо Зарке сдушихте се със Славуца , нали сте от дъгата . Браво защо не закачихте материалите на вашето лилаво знаме . Абе Педко ,за тези знамена и аз съм плащал .И ало си отидеш на село , или и та те бъзикът за дружбата ти със Славуца .

Отговори
2 0
Тони

Тони

03.07.2021 | 17:01

От вас ли тръгва всичко!? Нагли простаци жадни за власт. По-зле сте от герберугите!

Отговори
7 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?