Следвайте ни

Нинова нападна Мая, отписа победа на изборите

viber icon

Единствено право на президента е да обяви служебния си кабинет. Нека да го оставим да го направим. Ще разберете утре дали в него ще има служебни министри от БСП. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Според нея комисията за разследване на управлението на ГЕРБ, създадена по идея на Мая Манолова, засега изглежда повече като предизборна кампания. Фактите и данните, изнесени на комисията, ще имат резултат, ако прокуратурата и съдът ги разгледа, т.е. върви се по институционалния път, заяви Нинова

Тя посочи, че ако не бяха върнали незабавно мандата, това е щяло да даде възможност на ГЕРБ и Бойко Борисов да продължат да управляват. Нещо, срещу БСП се е борила четири години.

Нинова подчерта, че шансът за създаването на кабинет е била в рамките на втория мандат, връчен на „Има такъв народ“.

„Надявам се следващият парламент емоциите да бъдат туширани. Трети избори ще бъдат пагубни“, каза тя пред БНТ.

Тя смята, че част от промените в Изборния кодекс са положителни, но фактът, че не бяха изчистени списъците от мъртви души отново поставя под съмнение изборите.

„Когато тръгваш на състезание не казваш, че се борим за второ място. Но трябва да сме реалисти. Ще направим всичко възможно, за да подобрим третото си място“, каза Нинова.

Тя не смята, че причината за загубите са разделите с някои известни политици от БСП като Красимир Янков или Георги Гергов.

„На три пъти ще съберем националния съвет до края на месеца, вярвам, че резултатът ще бъде различен“, каза Нинова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Lissa

Lissa

10.05.2021 | 19:48

запознанства с горещи момичета от вашия град! следвайте връзката ----->>> menclube .Com

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?