71
Следвайте ни

НФСБ издига свой кандидат за президент

viber icon

Националният фронт за спасение на България, ще издигне свой президент и ще предложи широка коалиция на предстоящите парламентарни избори през ноември . Това обяви от ефира на Нова тв лидерът на НФСБ Валери Симеонов. 

На свое заседание преди два дни политическият съвет на Националния фронт за спасение на България взе решение да работи за голямо патриотично обединение.

На изборите през април т.г. НФСБ предложи коалиция на ВМРО но тя не бе приета. Това доведе до недопустимата ситуация патриотичните сили да не бъдат представени в Парламента, до конфронтация и невъзможност за съставяне на правителство.

 Симеонов коментира, че президентът Радев прекалява с фиксацията си по бившия премиер Бойко Борисов. 

Според лидера на НФСБ кадрите на граничната ни ограда с Турция извършват манипулация. "Става дума за няколко участъка. Те са толкова, колкото са показани по кадрите. Целта е да се създаде впечатление, че цялата ограда е такава. Истинска представа за състоянието на съоръжението може да бъде придобита единствено от въздуха. Тя е дълга 230км и строителната дейност за изграждането и беше много сериозна". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

КАПИТАН С М Ъ Р Т

КАПИТАН С М Ъ Р Т

28.09.2021 | 12:32

НИТО ДАНС, НИТО ГДБОП С В И Н Е Т Е РАЗКРИВАТ КАКВОТО И ДА Е :) А ОНАЯ Т Ъ П А С В И Н Я - ПРЕЗИДЕНТА ВИ, МАЖЕ ПО ЛЪЖИТЕ. АБСОЛЮТЕН Б О К Л У К !

Отговори
1 1
КАПИТАН С М Ъ Р Т

КАПИТАН С М Ъ Р Т

28.09.2021 | 12:31

МИГРАНТИТЕ СИ МИНАВАТ С КОЛИ ПРЕЗ ПУНКТА С ПРИДРУЖИТЕЛ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ. СТЕНАТА Е САМО ОПРАВДАНИЕ, АКО НЕКОЙ УНИФОРМЕН СЛУЧАЙНО ГИ СПРЕ ПО ПЪТЯ ДО КАЛОТИНА. КЪДЕТО СИ МИНАВАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН С ПАРИ ЗА СРЪБСКИТЕ УНИФОРМЕНИ С В И Н Е :)

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?