Следвайте ни

НФСБ и ВОЛЯ: Нова маска и ръкавици за всеки избирател пред секционната комисия

viber icon

НФСБ и ВОЛЯ настояваме на всеки избирател да бъдат осигурени нова маска и комплект нови ръкавици - Патриотичната коалиция ще внесе предложението си пред ЦИК. Това съобщи пред Nova news лидерът на НФСБ Валери Симеонов. 

Той беше категоричен, че това е задължителна мярка, за да бъде осигурена безопасността на хората по време на вота на 4 април.

Разчетите сочат, че разходът ще е в рамките на 4 до 5 млн. лв. „Но с този разход ще предпазим хората – както тези, които гласуват, така и членовете на секционните избирателни комисии“, подчерта Симеонов. 

НФСБ и ВОЛЯ се борим за патриотичния вот като стъпваме на това, което сме свършили, подчерта Валери Симеонов, който е водач на Патриотичната коалиция в Бургас. По думите му икономическият патриотизъм, който коалицията изповядва, минава през повишаване на доходите на хората и подкрепа на предприемчивия българин, на малкия и среден бизнес. 

На въпрос на водещата дали биха управлявали с ГЕРБ Симеонов отговори: „Зависи от управленската програма и това дали ще се приемат нашите приоритети, а те са: повишаване размера на пенсиите, безплатни лекарства за ученици до 18 г. и хора над 65 г., създаване на конкурентна среда за малкия бизнес и продължаване на борбата с картелите и монополите, увеличаване на прага на регистрация на ДДС от 50 на 100 хил. лв. И всичко, което сме показали, че като обещаем – го вършим“, заключи лидерът на НФСБ.

Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ отива на предстоящите избори с бюлетина № 24. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Опааааа

Опааааа

20.03.2021 | 09:04

Много смачкан тоя..... Клошар...имотите да се вземат и затвор... Ще ми дава тоя пенсия!? Аз джони съм си я заработил а ти върни откраднатото от моята пенсия... Все ще те питав много ти проста и грозна Министърката николова...ама то след трета ракия става...

Отговори
0 0
Га няма кибапчета кой ще гласува за теб бре Урунгел

Га няма кибапчета кой ще гласува за теб бре Урунгел

19.03.2021 | 14:50

Тоя пак забрави циганите баш гласоподавателите му Нийде не ги споменува Явно парите за бира и кебапчета са му свършили Значи е свършен и ТОЙ

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?