Следвайте ни

Милена Гайдарова, Републиканци за България: Животът ни ще бъде по-лесен, ако спазваме правила и закони

viber icon

Родена съм в гр. Девин. Завършила съм средно специално образование в СУ "Хр. Ботев" - гр. Девин. 

Завърших Европейски колеж по икономика и управление в Пловдив и съм професионален бакалавър в специалност „Счетоводство и контрол“, с професионална квалификация Икономист. Магистър съм в специалност „Счетоводство и контрол“, с професионална квалификация Магистър по икономика на ВСУ "Черноризец Храбър" - гр. Варна. Имам завършена специализация "Европейски данъчни и осигурителни политики“.

Работих в продължение на 7 години като счетоводител в различни отрасли в корпоративния сектор в Девин, както и като старши счетоводител и началник отдел „Местни данъци и такси“ към община Девин - в периода от февруари 2018 г. до 30 септември 2020 г. 

Работата ми е отговорна и свързана със спазването на правила, принципи и закони. Смятам, че живота на всички ни ще е по-лесен ако спазваме правила и закони. Това са моите принципи и затова избрах моето място да е в Републиканци за България.

Семейна съм от 20 години и имам една дъщеря.

Гласувайте с бюлетина №21, преференция 103!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Полтаргайст

Полтаргайст

17.03.2021 | 13:03

Абсолютно съм ЗА! Законодателната власт влиза в сила само и единствено когато се налага да защитава интереси на дадени личности от политиката! Когато се налага да защитава интересите на обикновения гражданин, законодателната власт изведнъж няма никаква тежест.

Отговори
0 0
Обективен

Обективен

17.03.2021 | 09:52

Всяка държава в която, хората се радват на ред и спокойствие, има работеща съдебна система която гарантира спазване на законите. Ако искаме да живеем в спокойно и процъфтяващо общество ще трябва да предприемем точно такива реформи.

Отговори
0 0
Бухта

Бухта

17.03.2021 | 08:50

Хора като Борисов никога не спазвали правила и закони, затова от другия месец след акто го няма в политиката ще можем да взимаме пример от вас

Отговори
1 0
Турболенция

Турболенция

17.03.2021 | 08:48

Да спазваме закони и правила, дано повече хора се вслушат в думите ви и спазват правилата

Отговори
0 0
коки

коки

17.03.2021 | 08:45

Успех можем да пожелаем на Милена Гайдарова

Отговори
0 0
Патиланци

Патиланци

17.03.2021 | 08:35

Цветанов знае как става номера с гласовете.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?