Следвайте ни

Манол Пейков: Изборите са ключови, ще има правителство

viber icon

Известният пловдивски книгоиздател и кандидат – депутат от Демократична България Манол Пейков  гласува малко преди 12 часа в 36-та секция в ОУ „Петър Берон” в район „Централен”.

Видимо в добро настроение, Пейков, който беше депутат в 45-то НС, веднага получи карта и спокойно се настани зад машината, все едно през целия живот е гласувал по този начин. Не се наложи да чака, защото пред секцията нямаше хора. До 11 часа  бюлетини бяха пуснали 140 избиратели от общо 834, а от СИК увериха, че избирателите лесно се справят с машините.

„Тези избори са ключови и мисля, че ще бъде съставено правителство. Демократична България ще има изненадващо висок успех, но не за мен и моите съмишленици,  които го знаем, а за някои анализатори. Лично аз гласувах за прозрачно и смислено управление, за почтеност и за повече култура в политиката. Предстои много сериозна промяна и аз очаквам с нетърпение да видя тази вечер  какви ще са резултатите”, коментира за „Марица” Манол Пейков. 

Познати, приятели и симпатизанти спираха Пейков в училищния двор, за да го поздравят и да пожелаят успех. Веднага след гласуването той заминава за Тасос, където в момента почиват съпругата и детето му.

Запаленият локомотивец с интерес ще гледа тази вечер двубоя между Италия и Англия.

Снимки от Наташа Манева

 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Невъзпитан

Невъзпитан

11.07.2021 | 14:29

Уфффф! Аман от това шкембесто човече

Отговори
2 0
Амет

Амет

11.07.2021 | 13:56

Малко бременен от Дупесе ли е тоя :)))

Отговори
4 0
Десен

Десен

11.07.2021 | 13:46

Манол пейков няма Нищо общо с дясното. Син на Божана Апостолова, която беше засипана с червени пари. Ако този е десен аз съм лаптоп, който работи на дърва и въглища. Пловдив помни!

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?