Следвайте ни

Манол Пейков и бивш шеф на Математическата в листата на ДБ за Пловдив

viber icon

Обединение “Демократична България” внесе документите за регистрация на кандидат депутатските  листи на партията в Пловдив и областта. В града №1 ще бъде лидерът на "Да, България" в Пловдив Христо Иванов, следван от сина на издателката Божана Апостолова - Манол Пейков. Трети е бившият директор на Математическата гимназия Ивайло Старибратов. В област Пловдив листата ще води бившият министър на отбраната Велизар Шаламанов.
 
"Тези 2 листи олицетворяват наистина шанса на България да тръгне по друг път. Ние не се изправяме просто против Корнелия Нинова или просто против Бойко Борисов и просто статуквото, което души страната. Ние се изправяме за това България да тръгне по друг път", заяви Иванов пред "Марица". Според него Пловдив е мястото за промяна: "Пловдив много добре илюстрира това, че е възможна една друга България. Една България, която има много повече култура, по-добро образование и по-добро качество на живот", каза още бившият правосъден министър.

Златна Недева

Златна Недева

Журналист

Златна Недева е завършила мултимедийна журналистика в Бормутския университет в Англия. Работила е като радиожурналист в няколко английски медии. Присъединява се към екипа на „Марица“ през 2021 година.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?