Следвайте ни

Манол Генов, БСП: Областният управител на ГЕРБ-Пловдив да престане да злоупотребява с държавата в партийна полза

viber icon

За целия период на предизборната кампания водачът на листата на ПП ГЕРБ за 17 МИР и областен управител, Дани Каназирева, не престана да смесва партийни обещания с реалните правомощия на държавна власт и държавни фирми и процедури. Опитах се няколко пъти колегиално да я предупредя публично, но очевидно е въпрос на морал и почтеност, а и на представа кой как може да дръзне да употребява държавата с користни партийни цели. Това заяви водачът на листата на БСП за България за 17 МИР Манол Генов. Недопустимо е в тежкия казус с водоснабдяването и качеството на питейната вода на пловдивското село Брестовица, известен като публичен казус далеч преди предизборната кампания, да се правят партийни предизборни манипулации и реални процедури и ангажименти на държавни структури да се представят като актив на точно определена партия.

 Уви, Каназирева не се поколеба като кандидат за депутат и водач на листата на ПП ГЕРБ в Пловдив област да консумира непочтено и противозаконно позицията си на областен управител, при това, докато е в официален отпуск от този пост. Като кандидат депутат ли или като част от партийна платформа  Каназирева си позволява да облъчва населението на Брестовица и да ползва предизборно действащи кметове като част от местната власт, това не разбирам, казва Генов. Не е работа на партийна кампания на нито една партия да се приписва като свои заслуги как вече имало договор за нови сондажни кладенци и как държавната фирма „Водоснабдяване и канализация“ имала договори с фирма- изпълнител и пр. Тази информация я има всеки, включително и подробности, които не са съвсем удобни на ПП ГЕРБ  по казуса, значи ли, че всеки в предизборната кампания трябва да тръгне да размахва пред хората байрак с нея, пита Генов.

Държавата е длъжна да реши проблема с качествено водоснабдяване и безопасна питейна вода на всяко населени място, а г-жа Каназирева е време да навакса и след изборите да бъде повече коректна кога представлява държавата и кога партията, която в момента й е изгодно. Затова в тази предизборна кампания така и не успя да не ползва държавния си пост в полза на желанието си да блесне с поредното си политическо присъствие, заключи Генов. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

НАГЛИ

НАГЛИ

01.04.2021 | 11:18

НА ТАЯ ОВЦА НАГЛА И НА ВСИЧКИ КАТО НЕЯ ТРЯБВА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ДА ИМ СЕ ПОИСКА СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ И ДА СИ ПРАТЯТ ГЯВОЛЪКА.... И ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА ПРИ ДОКАЗАНО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА...БЕЗ ПРАВО ПОВЕЧЕ ДА БЪДАТ АКТИВНО НА РЪКОВОДНИ МЕСТА..НЕКА СИ БЪДЕ ПОЧЕТЕН ЧЛЕН НА ......КАКВОТО СИ ИСКА... ПО НАГЛИ ТИПОВЕ ОТ ТАЯ КАНАЗИРЕВА ТОТЕВ...ТО ДУМИ НЯМАМ ОТ НАГЛОСТ..

Отговори
4 0
Ццц

Ццц

01.04.2021 | 10:15

Ей по-точно само Господ може да й го каже, браво! Тая се самозабрави ако не е герб ще ядем доматите с коловете, смешници!

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?