Следвайте ни

Корнелия Нинова: Настояваме затварянето да върви с незабавни компенсаторни мерки за хората и бизнеса

viber icon

Правителството да обяви данъчна ваканция за бизнеса и пряко подпомагане с определено сума месечно на всички домакинства
„Дотук се стигна поради некомпетентно, хаотично и непоследователно управление на кризата от правителството на Борисов. В цял свят отговорните държавници обявяват локдаун заедно с компенсаторни икономически и социални мерки. Само българското правителство не го прави. Настояваме за незабавни мерки. Никой не трябва да бъде оставя сам. Правителството веднага да обяви данъчна ваканция за бизнеса и пряко подпомагане с определено сума месечно на всички домакинствата“, коментира Корнелия Нинова в Лом по време на среща със социалисти и симпатизанти. Лидерът на БСП направи коментара минути след като стана ясно, че от идния понеделник управляващите въвеждат локдаун у нас.

Председателят на БСП Корнелия Нинова по-рано посети и разговаря с работниците и мениджърския екип на „Силпа“ ООД в Лом. Пред тях Нинова заяви, че в тази тежка ситуация за всички най-важното е здравето и работните места. Тя припомни, че БСП има изработен специален Закон за Севрозапада, предвиждащ целенасочена държавна политика и помощ за най-бедния регион не само у нас, но и в ЕС.

 Във фирмата работят 140 човека, дружеството е на пазара от 2004 г. и е специализирано в изработката на изделия от ламарина и пластмаса.

Продължава обиколката на лидера на българските социалисти из Северозападна България, продължават и срещите на Корнелия Нинова със съпартийци и поддръжници днес в Берковица, Медковец и Монтана. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Тошко

Тошко

19.03.2021 | 09:36

Колко "незабавни" да са мерките бе Кури?

Отговори
2 1
86168

86168

18.03.2021 | 16:30

В един цирк играете всички! Айде няма нужда от плюнки! Давате си заплатиге на работниците от затворените бизнеси и всичко е ток и жица!

Отговори
7 0
641

641

18.03.2021 | 16:28

Червен б.оклук! На стената и разстрел!

Отговори
8 1
Смучиииии

Смучиииии

18.03.2021 | 16:26

И на теб в устата че.вена мас.тиьо

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?