Следвайте ни

Корнелия Нинова даде старт на предизборната си кампания в Пловдив ВИДЕО/СНИМКИ

viber icon

Лидерът на БСП Корнелия Нинова пристигна в Пловдив, за да даде официален старт на предизборната кампания.

Тя е водач на листата  за депутати на БСП от града под тепетата.

Промяната е наложителна и има ясно лице за нас - млади и подготвени  хора с ясен план за управление на държавата, заяви категорично Нинова. Тя посочи още, че управлението на ГЕРБ е довело до първенство на страната ни по бедност, смъртност и корупция, а причината за това е "паралелната държава".


Левицата ще  се бори за  демографски стабилна, здрава и образована нация, която прави модерна икономика, има високи доходи и живее в справедлива и чиста държава. 


Стартът за надпреварата се дава символично в изложбена зала „2019“ – Живопис.

Според Нинова промяната на управление на модела е неизбежна. А визията на БСП за нея е ясна и проста:
Няма да се краде, свободни, почтенни, умни и предприемчиви хора ще правят модерна икономика без рекет. А от там трябва да се тръгне и към получаване на достойни доходи за труд.


"Земеделските производители ще получат нашата подкрепа", отбеляза Нинова и призова избирателите да повярват в собствените си сили и да дадат своя вот. 


Манол Генов пък подчерта, че се вълнува изключително, че е номиниран в областта с най - голям електорат след столицата. От града под тепетата ще бъдат избрани 22 народни представители. Генов уточни, че ще работи за бизнес без натиск. Според  него управлението на ГЕРБ се характеризира с лоши пътища и култура под натиск. 


"Никой самозабравили се управник не бива да казва, че пловдивчани са се разглезили след като искат локални платна по Асеновградско", добави Генов. 


След официалния срарт делегацията на БСП се отправи към шатрата си на центъра. Въодушевени подръжници на левицата през цялото време спираха Корнелия Нинова за да изразят подкрепата си към нея.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Обективно

Обективно

12.03.2021 | 08:24

Хора от Пловдив нямаше, или поне не се видяха. Или никаква разгласа не е направена, или има нещо друго. Но с това ръководство на Партията в Пловдив и Областта, Нинова да не чака добри резултати на изборите. Това са хора без никакви качества, А този - Генов е и с изключително лоша лична репутация. Резултатите ще бъдат най-вероятно - депутат, два в Областта и най-вероятно само един в Пловдив.

Отговори
3 0
хахах

хахах

11.03.2021 | 21:30

Този, с алпийското пуловерче, се води Ентелектуалецът на бсп-то! Нищо, че е от пу-то, с извинение. Другите не ги познавам! Но никак не е задължително да се познават всички червени гласоподаватели. Преброих ги - 29! Да са живи и здрави!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?