Следвайте ни

Каракачанов: "Войната" за България тепърва предстои

viber icon

Горе главите, приятели! Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“ – а тя е за най-ценното – България". Това написа лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов във фейсбук профила си относно резултатите от изборите.

Ето какво оповести Каракачанов:

"Здравейте, съратници. Отмина денят на изборите. Все още Централната избирателнa комисия не е оповестила окончателни данни, но прогнозата е, че ВМРО няма да има представителство в 45-ия парламент.

"Благодаря на всички, които гласуваха. Благодаря на всички, които подкрепиха ВМРО. Благодаря, че и за Вас „България е над всичко“ и водещo в решенията Ви и на първо място е националният интерес. Искам да гарантирам на всеки един българин, дал доверието и гласа си за ВМРО, че ние няма да Ви предадем! Дори извън парламента ВМРО с всички сили ще отстоява интересите Ви, за които работихме и последните четири години – доходи, семейство, сигурност. Всячески ще продължим да браним българския интерес в Македония – защото там компромис на никаква цена не бива да има!"

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (15)

Народа

Народа

05.04.2021 | 18:47

Най-добрата новина от тези избори - тримата най-гнусни плужеци на българската политика изпаднаха от играта! И тримата - в запаса за вечни времена!

Отговори
5 0
Ванчо М.

Ванчо М.

05.04.2021 | 18:44

Браво, момци! Вие направихте невъзможното. В Пловдив изкарахте колкото Винкела и Магарето, ама те там нямат структури, пък вие имате цял квартал! Евала, исторически резултат! Браво Сиди, браво Инчев. Като няма по чия гърбина да изпълзите, толкова можете. Впечатляващо!

Отговори
2 0
Мильо Милев

Мильо Милев

05.04.2021 | 18:17

Абе тулуп войвода, благодари на малките си серсеми от Пловдив, дето не могат в Кючук Париж да извадят 2000 гласа!?! Македонския квартал на България! Направи си сметка колко са закопали организацията, дето си им поверил, тия поразници!

Отговори
3 0
Гошо Чука от Кичука

Гошо Чука от Кичука

05.04.2021 | 18:13

Ш'о стана, бре, та не вечера'аме? Аве, лешпери, сидита, мидита, кастофони, мастофони? Мое ли мая манолова да ви бие в Пловдив, ве? Нищо не става от вас, бре! Продадохте и орезилихте велика организация, изтрихте си гъ зовете с нея! Ибрици нйедни! Меке рета. Ще има Видовден!

Отговори
3 0
Атака в мрака

Атака в мрака

05.04.2021 | 18:09

Много здраве на младите лъвчета от вмро пловдив - Сиди и Инчев. Сега разбрахте ли, мили ми юнаци, че политиката не е за всяка уста лъжица? Особено за вашата. Местните избори загубихте, националните съвсем ос рахте и сега сте в нищото. Но пък там ви е мястото. Защото сте арогантни, алчни и без чест и достойнство, но пък за сметка на това, не сте и много умни. А пък политици изобщо не сте. Най-обикновени шмекери - нагаждачи и използвачи. Радостно е, че го разбрахте по възможно най-подходящия начин, със силен шут отзад. Нека ви държи влага за дълго време!

Отговори
3 0
измислени герои

измислени герои

05.04.2021 | 17:39

Висяхте ли се без Славчо какво представлявате в Пловдив.Иначе претенции големи.

Отговори
18 1
ВОИНИЦИТЕ...

ВОИНИЦИТЕ...

05.04.2021 | 17:22

ВОЙНАТА ЩЕ Е В ГЛАВАТА ТИ БОЛНА.. КАК ТИ НАРИТАХМЕ ДЕБЕЛИЯ ГАДЕН ЗАД-НИК...НАЙ ГОЛЯМОТО ГУСТО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ...АЙНЦУ/ ВЕСО / ЦВАЙНЦУ/ВАЛЕРКАТА / ДРАЙНЦУ /КАРАКАЧАНКАТА / И ДРЪН.... ОТИВАТЕ В ГЪСТИЯ ТРЪН...

Отговори
6 1
ХА ХА ХА ХА

ХА ХА ХА ХА

05.04.2021 | 17:24

6 +++ за коментара!

Отговори
5 1
Борбата е жестока Глада още по жесток Шкембето стърже вече

Борбата е жестока Глада още по жесток Шкембето стърже вече

05.04.2021 | 16:50

Агент ИВАНЧО моето шкембе е по голямо от твоето Ако сакаш да съ борим ела чоджум И на лапане шта бия Цял вол за мезе изявам и продължавам Търси Тиквун бей Безподобний в Южното крило на Централния Софийски затвор Шъ съ борим кой да излапа България някой ден

Отговори
7 4
676

676

05.04.2021 | 16:47

корумпираният доносник заедно с корумпуто сиди ще правят дървени самолети за краварите

Отговори
6 4
Politika sledasht ds izrezkite

Politika sledasht ds izrezkite

05.04.2021 | 16:44

Karakachanka maa pasta v Sds navremto. Kade li ne beshe. Neponasqm Ds izrezki koito svalqt gashteta I chaka zapoved.

Отговори
1 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?