Следвайте ни

Кандидати от ГЕРБ-СДС проведоха открита приемна с пловдивчани

viber icon

Подобряване здравето на българите е стратегическата цел, залегнала в сектор „Здравеопазване” в програмата на ГЕРБ. За постигането й в дългорсрочен план е необходимо да се постави акцент на профилактиката и намаляване на заболеваемостта от хроничните социално значими заболявания. Това заяви пред граждани осмият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Пловдив д-р Аргир Аргиров. 

На централния предизборен пункт през вчерашния ден срещи с пловдивчани проведоха още кандидатите за народни представители Радомир Чолаков, Пенчо Малинов, Иван Стоянов, инж. Гошо Къчков, инж. Кольо Пашов, Елена Искилиева, Владислав Попиванов. Основни теми в техните разговори бяха развитието на районите, образованието и младежките политики.

Атанас Ташков, който бе народен представител от ГЕРБ в три кабинета, посочи резултатите, постигнати от кабинета на Бойко Борисов по отношение на инфраструктурата. Той бе категоричен, че строителни дейности в такива мащаби не са били реализирани в съвременната ни история. В подкрепа на думите си инж. Ташков посочи изградените над 500 км магистрали, скоростни пътища и други обекти от републиканската пътна мрежа; ремонтираните близо 4000 км републикански пътища и др. 

Общинският съветник и ръководител на партийната структура в „Южен” Георги Василев напомни, че всеки ден пловдивчани могат да разговарят с кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС в предизборния пункт на площад „Стефан Стамболов” в центъра на Пловдив. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ще гласувам!

Ще гласувам!

18.06.2021 | 12:45

Подкрепа от Испания, с пожелание за изборна победа!

Отговори
1 3
тулупи и калинки

тулупи и калинки

18.06.2021 | 13:50

Хайде да си ходите вече, а?

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?